Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Атанас Танев

Няколко причини, поради които се губят пари при залози

Видяно 36 пъти
Загуба на пари при онлайн залози - причините

Нищо в живота не е на 100% сигурно, така че не очаквайте, че когато направите своя залог при букмейкъри като Efbet, Sportingbet, Bet365, Betfair задължително ще спечелите.

Доста често се случва редовните играчи, които губят няколко поредни залога да обвиняват букмейкърите, но истината е, че много голям процент от играчите правят грешки, когато залагат.

Ето кои са основните грешки, които се правят при онлайн залозите и които е добре да избягвате.

  • Неразумно опериране на средствата. Това е една от най-често срещаните грешки, при която играчите влагат всичките си пари или залагат суми, които надвишават лимита им.

Съвет: Винаги, когато залагате, си определяйте лимит на сумите, които можете да заложите и никога не взимайте пари на заем, за да залагате.

  • Залози тип „този път ще успея”. Залозите под въздействие на емоциите също са често срещани и не водят до нищо добро. Обикновено емоционално залагат играчите, които се поддават на емоциите си и при няколко поредни загуби продължават да залагат, като се надяват, че следващият залог ще покрие загубите им.
  • Залози за всеки спорт, който предлагат букита като Efbet, Sportingbet, Bet365, Betfair. Колкото е да е забавно и интересно да се залага, сляпото залагане на всеки спорт е изключително голяма грешка. Ако играча не познава поне малко условията, отборите и историята на спортното събитие на което залага, шансът за загуба се увеличава драстично.
  • Всичко или нищо. В желанието си да реализират големи печалби някой играчи залагат големи суми на аутсайдери и високи коефициенти с надеждата, че ще могат да надхитрят букмейкъра. (Ако помислите разумно и сами ще се досетите, че няма банка, казино или букмейкър, който да може да се надхитри, така че не се и опитвайте).
  • Залози „защото така”. Да се залага само защото всички край вас залагат не е причина и вие да го правите.

 

За да не допускате тези и други грешки, когато залагате, можете да се възползвате от съветите на сайтове като Efribet.com.

Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.
Коментирай