официални резултати в сайта на ефбет

Клиентите на родният лицензиран букмейкър Efbet получават възможност да разгледат всички спортни резултати от вчера и днес директно от сайта на букмейкъра. За целта е предвидена специална секция „Официални резултати”, където ще получите информация за крайните завършеци на срещите от всички познати първенства и турнири в Европа и други части на света. Най-хубавото е, че можете да прегледате резултати от стари мачове, като посочите датата, която ви интересува.

 

Къде да намеря секцията „Официални резултати”?

Секцията „Официални резултати” се намира в най-долната част на главната страница на сайта Efbet.com (виж снимката). Веднъж използвали опцията, ще можете да видите всички резултати, които ви интересуват. Просто кликнете на линка, за да се отвори нов диалогов прозорец, от който ще получите справка за спортните събития от всяка точка на света, и то в реално време.

секция официални резултати в ефбет
Изглед от footer частта в Ефбет с връзка към секция „Официални резултати“
 

Какви резултати ни предлага сайта на Efbet?

В специалната секция ще намерите резултати за седем вида спорт. Всички те са подредени по дати, за да ви бъде по-удобно да ги намерите. Имате възможност да посочите дали искате справка за резултатите от последните 24 или 48 часа, както и да въведете определена дата. А ето и кои са спортните събития, за които се записват резултатите в системата на Efbet:

  • Футбол;
  • Тенис;
  • Баскетбол;
  • Хокей на лед;
  • Бейзбол;
  • Дартс;
  • Моторни спортове;
 

Какво представлява секцията „Официални резултати”?

резултати от търсенето в ефбет
Изглед от страницата с резултати от търсенето в Ефбет

В секцията „Официални резултати” имате различни възможности за навигация. На първо време трябва да посочите „Тип идентификатор”, като възможностите са: Prematch, дългосрочни събития и на живо. В падащото меню „Категория” посочете първенството или турнира, за който желаете да видите резултатите. В горната част на раздела може да посочите датата на събитията, които искате да проверите. В графа „Спорт” указвате за кои спортни събития искате да получите справка. Всичко е направено лесно и удобно за потребителите.

Избирайки срещата, за която искате да видите резултата ще се покажат и всички пазари към нея. Така ще разберете кои залози са печеливши или губещи. Това удобство позволява на всеки, който залага да следи изявите на различните отбори и състезатели, за да успее да направи своите по-точни прогнози в следващите си залагания в хазартния уебсайт на Ефбет.

Разгледайте секцията „Официални резултати“

 

Нашето мнение за „Официални резултати” на Efbet?

Секцията за резултати на Ефбет е на мястото си и е много полезна за всеки един клиент на сайта. В нея ще се информирате, как са свършили мачовете на любимите ви отбори и спортисти. С няколко клика получавате достъп до огромна база данни от резултати, които се обновяват непрекъснато, за да ви държат в течение на всичко случващо се по стадиони, зали, писти и така нататък. Този раздел в букмейкърския уебсайт заслужава висока оценка от нас.

Публикувано на

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *