Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

За уговорен мач Олимпиакос може да бъде изхвърлен във Втора Лига

Видяно 14 пъти
Олимпиакос застрашен от изхвърляне във Втора Лига

В Гърция тече разследване за уговорени футболни мачове. То заключи, че срещата през 2015г. между Олимпиакос и Атромитос, завършила при резултат 2:1, е била уговорена. Това може да прати Олимпиакос в гръцката Втора Лига, а президентът на клуба Вангелис Маринакос го грози глоба до 3 милиона евро и изхвърляне до живот от футбола. Той е обвинен в уговарянето на още няколко мача през 2014 и 2015г.

Разследването е откроило Олимпиакос и Атромитос и общо 15 души, които са обвинени в манипулиране на мач с цел залагане. Все още обаче окончателната присъда не е постановена. Освен президентът на Олимпиакос, в скандала са замесени още собственикът на Атромитос Гиоргиос Спанос, бившият треньор на Атромитос Рикардо Са Пинто, техническият директор на Атромитос Янис Ангелопулос, шестима рефери, бившият президент на Гръцката Футболна Федерация Йоргос Сарис и вицепрезидентът на федерацията Аристидис Статипулос, както и други бивши членове на футболната федерация. Има и още няколко мача, за които се предполага, че са били манипулирани и са в полезрението на властите.

Гръцкото първенство все още не е обявило дата за подновяване. В текущото класиране Олимпиакос е лидер с комфортен аванс от 14 точки пред ПАОК. Освен това участва и в Лига Европа, където на 1/16 финал преодоля Арсенал, а сега е на осминафинал срещу Уулвръхемптън. Припомняме още, че Олимпиакос е най-успешният гръцки клуб с рекордните 44 шампионски титли на Гърция.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай