Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Опцията „Acca Edge“ в Betfair

Видяно 34 пъти
опцията acca edge в Betfair

Betfair е известен сайт със своите новости. Именно тук за пръв път се появява възможността за затваряне на залог, както и много други опции. Едно от най-интересните предложения обаче си остава ACCA EDGE функцията, за която ще ви разкажем в тази статия. Това нововъведение се предлага за привържениците на залозите от типа акумулатор и комбинациите в уебсайта.


Какви възможности ни дава опцията ACCA EDGE?

Без никакво съмнение, опцията ACCA EDGE ще зарадва тези, които предпочитат комбинираните залагания и правите колонки. Функцията е валидна за спортния раздел на сайта и представлява една своеобразна застраховка, който минимализира риска от загуби, когато залагате на акумулатори в системата. В случай, че играчите се възползват от офертата, то Бетфеър ще възстанови заложените от вас средства, при една неуспешна селекция.

Парите ще бъдат преведени обратно в игралната ви сметка, когато само един от мачовете в електронния ви фиш не излезе. Разбира се, използването на тази опция не е безплатно. Клиентите трябва да се разделят с част от печалбата си, както и да залагат на по-ниски коефициенти. ACCA EDGE се активира при направа на минимум три селекции или повече.


Откъде се активира опцията ACCA EDGE?

активиране на опцията acca edge в Betfair
Изглед от Betfair.com и активиране на опцията „Acca Edge“

Активацията на ACCA EDGE не е никак сложна. Изберете минимум три мача и вижте електронния си фиш. След като селектирате залог тип акумулатор в колонката тройни x1 в ляво ще се покаже иконката „EDGE”, а под залога ви ще видите възможността „Подсигури се с EDGE?”, като трябва да сложите отметка, за да задействате функцията. Вие имате възможност да видите автоматично изчисление на коефициентите и евентуалната печалба от колонката.

Слагайки отметка, че сте съгласни да застраховате залага си с ACCA EDGE ще установите, че коефициента е по-малък от първоначалния предложен. Това е и цената, която плащате за използването на въпросната функция. Последното нещо, което трябва да направите, е да натиснете жълтия бутон „Постави залози”, с който потвърждавате направения от вас залог.

 

За кои спортове се предлага ACCA EDGE в Betfair?

Няма ограничения за спортовете, на които можете да залагате. Опцията важи за всички събития в спортната секция на букмейкъра. Единственото условие е да направите множествен залог от поне три спортни срещи. Имате възможност и да комбинирате спортовете, като например да поставите в една колонка футболни, баскетболни, волейболни и други мачове.

Какви други правила важат към застраховката ACCA EDGE?

  • Промяната на залога ви зависи от броя селекции и коефициентите към тях;
  • Ако някой от мачовете е прекратен или анулиран. опцията ще бъде деактивирана;
  • За опцията не се класират залагания направени посредством бонуси;
  • Ако използвате функцията за затваряне на залог “Cash out” опцията е невалидна;
  • Имате право да откажете използването на опцията и по-ниския коефициент;
 

Какво е нашето мнение за ACCA EDGE на Betfair?

От една страна ACCA EDGE ви заставя да делите печалбата си с букмейкъра, който ви предлага по-нисък коефициент за дадените селекции. Ако погледнем реално обаче функцията е полезна, защото на всички ни се е случвало да спечелим няколко заложени мача и точно последния да се издъни. При така стеклите се обстоятелства ACCA EDGE ще се намеси и ще върне залога ви обратно, а това си е една чудесна възможност за всеки един играч.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай