Атанас Танев

Малко за залозите през мобилни приложения

Видяно 4 пъти
Залозите през мобилните приложения

Правите залози онлайн редовно и сте наясно с букитата, видовете бонуси, коефициентите и прогнозите.

Наясно сте с всяка стъпка, която трябва да сторите и често имате добри печалби. Всичко това е чудесно, но залагате ли и през мобилни апликации?

Ако все още не сте пробвали, тогава ще ви кажем, че много сте изпуснали.

Начинът, по който се правят залозите и през компютъра и през мобилните устройства е еднакъв, така че няма да изпитате никакви трудности да направите своите залози. (А ако все пак не сте сигурни, можете да прегледате Efribet, където ще откриете наръчници за начинаещи, в които е обяснено стъпка по стъпка как да залагате през мобилни версии).

Залагайки през мобилните приложения на букита като Bet 365, Sportingbet, Efbet, Betfair и други, вие имате свободата да следите спортните събития и да залагате на живо, без значение къде се намирате. Достатъчно е да имате под ръка телефон или таблет и добра интернет връзка и можете да правите своите залози докато почивате, пътувате или чакате на опашка пред касата на супермаркета.

Как да започнете да залагате през мобилни приложения?

Нашият съвет е да разгледате ревютата на водещите букита (Bet 365, Sportingbet, Efbet, Betfair и други) като обърнете по-специално внимание какви са мобилните им приложения и дали предлагат всички спортове, от които се интересувате. Специално се поинтересувайте дали мобилното приложение предлага залози на живо.

Добре е да си отворите сметки при няколко букмейкъра, за да можете да следите всички спортните събития, да сравнявате коефициентите и да сте в крак с всичко, което предлагат букмейкърските къщи.

Възползвайте се и от първоначалните бонуси, които предлагат букмейкърите. (Без значение дали досега сте залагали през лаптопа си и имате сметка, за да можете да залагате през мобилни версии трябва да изтеглите версията/апликацията и да се регистрирате отново и ще имате право да получите първоначален бонус за нов играч).

Атанас Танев

Експерт Атанас Танев

Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.
Публикувано на 14 юли 2016, последна промяна на 23 април 2019
Публикувай коментар

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!