Осиек - ЦСКА 01.08.2019 21:45
Прогноза: Осиек да бие

Прогноза за Осиек - ЦСКА - 01.08.2019 21:45

Осиек ще гледа този път да е по-ефективен срещу ЦСКА-София

От 21:45 в четвъртък е срещата реванша между отборите на Осиек и ЦСКА-София. Различни видове залог за нея предлага Бетфеър, където са налични и останалите мачове от Лига Европа. Сега е ред на нашият коментар и прогноза за мача.

Домакинът Осиек

Осиек трябва да съжалява, че не вкара гол в първия мач. Отборът стоя по-добре на терена и имаше своите шансове за гол, които пропиля. Пасивът обаче не е непосилен за заличаване и именно това ще гледат да направят домакините. Те явно не са спрели да мислят предимно за реванша или поне така изглежда. В неделя загубиха с 1:3 визитата си на Горица в хърватското първенство, в което иначе започнаха с домакинска победа 2:0 над Славен Белупо седмица по-рано. Някои играчи очаквано бяха запазени за предстоящия реванш. Иначе Осиек се представяше не лошо в последните два сезона от квалификациите на Лига Европа, въпреки че не успяваше да стигне до групите. Същевременно от букмейкъра Palms Bet са подбрали интересни варианти за залог в мача.

ЦСКА-София

Без да блести с изявите си и с малко шансове за гол ЦСКА-София извлече максимума от първия мач. Вкара едно от малкото си положения, а докрая успя и да опази вратата си суха, което дава не лоши шансове на отбора за класиране напред. Предстои обаче не лек реванш за гостите, които вече три поредни мача в Лига Европа не са допускали гол. Наскоро отстраниха черногорският Титоград след 4:0 у дома и 0:0 като гост. Тази неделя ЦСКА-София успя да стигне и до първата си победа за сезона в българското първенство, побеждавайки с 2:1 Славия. Наставникът Люпко Петрович заяви, че отново ще излезе със схема 3-5-2. В същото време обчви, че отборът му ще търси начин да вкара гол и в Хърватия и ще е доволен на евентуална загуба с 1:2, която да класира тима напред.

Осиек игра не лошо в първия мач, но това не помогна на отбора да вкара така важния гол. Такъв сега се надява да отбележи в реванша на собствен терен, където по принцип се представя по-добре. Регистрираните клиенти при букмейкър Winbet могат да избират измежду различни типове залози за мача. ЦСКА-София тябва да са доволни от резултата в първия мач. Тогава не атакуваха много, което едва ли ще се промени и на реванша. Вероятно отборът отново ще чака своя шанс, но според нас този път няма да го дочака и Осиек ще спечели мача.

Осиек - ЦСКА Прогноза
Осиек да бие
1.77
+200 лв.
1.68
+200 лв.
1.75
+до 100 лв.
Коефициентите могат да бъдат променени
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.

Коментари

Коментирай