Осиек може да постигне домакински успех над Люцерн

Лига Европа
От 21:45 в четвъртък има любопитен двубой между хърватския Осиек и швейцарския Люцерн.

Домакинът Осиек

Осиек финишира четвърти в крайното класиране на Хърватска. Домакините се завръщат в Европа след 5 годишна пауза. При последното си участие отпадат във втори кръг от Калмар с общ резултат 1:6. Сега започнаха от първи кръг, където очаквано нямаха проблеми с отстраняването на Санта Колома. Хърватите отстраниха андорците с две победи и общ резултат 6:0. Феновете на Осиек са по-обнадеждени този сезон и вярват, че отборът им е способен да прескочи и този кръг на надпреварата.

Гостите от Люцерн

Люцерн приключи швейцарското първенство, класирайки се на петата позиция. Миналото лято тимът също участва в предварителните кръгове на Лига Европа. Тогава започна от трети кръг, но там и отпадна от италианския Сасуоло с общ резултат 1:4. В предсезонните си приятелски срещи швейцарците не записаха особено добри резуллтати. От 4 проверки балансът им е 3 равенства и 1 загуба. Сега им предстои и първи официален мач за сезона, който няма да е лек.

Осиек загря с две очаквани победи над Санта Колома. Сега съперникът е по-труден, но хърватите сглобиха приличен отбор, който успяваше дори да се опълчи на лидерите в Хърватия. Изглеждат готови и за предстоящото предизвикателство. Люцерн се представи на средно ниво в Швейцария, а в контролите не показаха кой знае какво. Очакваме да имат затруднения в този първи техен мач за сезона.

Прогноза: 1, над 2.5 гола топка

Коефициент: 2.05Коефициент: 2.10Коефициент: 2.00
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Осиек може да постигне домакински успех над Люцерн
Рейтинг 0.0 от мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *