Петър Борисов

Осиек може да постигне домакински успех над Люцерн

Видяно 7 пъти
Лига Европа

Лига Европа
От 21:45 в четвъртък има любопитен двубой между хърватския Осиек и швейцарския Люцерн.

Домакинът Осиек

Осиек финишира четвърти в крайното класиране на Хърватска. Домакините се завръщат в Европа след 5 годишна пауза. При последното си участие отпадат във втори кръг от Калмар с общ резултат 1:6. Сега започнаха от първи кръг, където очаквано нямаха проблеми с отстраняването на Санта Колома. Хърватите отстраниха андорците с две победи и общ резултат 6:0. Феновете на Осиек са по-обнадеждени този сезон и вярват, че отборът им е способен да прескочи и този кръг на надпреварата.

Гостите от Люцерн

Люцерн приключи швейцарското първенство, класирайки се на петата позиция. Миналото лято тимът също участва в предварителните кръгове на Лига Европа. Тогава започна от трети кръг, но там и отпадна от италианския Сасуоло с общ резултат 1:4. В предсезонните си приятелски срещи швейцарците не записаха особено добри резуллтати. От 4 проверки балансът им е 3 равенства и 1 загуба. Сега им предстои и първи официален мач за сезона, който няма да е лек.

Осиек загря с две очаквани победи над Санта Колома. Сега съперникът е по-труден, но хърватите сглобиха приличен отбор, който успяваше дори да се опълчи на лидерите в Хърватия. Изглеждат готови и за предстоящото предизвикателство. Люцерн се представи на средно ниво в Швейцария, а в контролите не показаха кой знае какво. Очакваме да имат затруднения в този първи техен мач за сезона.

Прогноза: 1, над 2.5 гола топка

Коефициент: 2.05Коефициент: 2.10Коефициент: 2.00
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай