Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Palms Bet 100 Free Spins Всеки Ден

Видяно 25 пъти
Palms Bet Free Spins бонус

Обичате да залагате на тенис? Ако отговорът е „да“, букмейкърът Palms Bet има страхотни новини за вас. Между 17 и 30 януари компанията предлага до 100 free spins всеки ден за онези от вас, които правят залози на мачовете от Australia Open. Важат само единични залози, а точните правила на офертата може да прочетете в следващите редове.

Грабнете Free Spins


Какво е Free Spins Open от Палмс Бет?

Офертата за безплатни врътки от Palms Bet е обвързана с един от най-горещите тенис турнири – Australian Open. Всеки ден през посочения период букмейкърът ще подарява безплатни завъртания на всички игарчи, направили залози на това първенство.

Към офертата спадат единствено залози за събития НА ЖИВО. Важат само единични залози. Минималната сума, която трябва да изиграете, за да се класирате за офертата, е 25 лв. Тя може да се натрупа и от няколко единични залога. Няма значение какъв ще бъде изходът от вашите прогнози, при всички случаи ще получите безплатните си завъртания.

Броят на безплатните завъртания се определя от парите, които изиграете на срещите в конкретния ден. Ето и какви са стъпките:

  1. Залози между 25 лв. и 59.99 лв. получават 20 Безплатни завъртания от Palms Bet.
  2. За залози между 60 и 99.99 лв. ще получите 50 free spins от Палмс Бет.
  3. Ако в даден ден изиграете 100+ лв. на Australia Open, ще получите 100 Palms Bet Free Spins.

Бонус правила

Както останалите бонуси от Palms Bet, тази оферта също има специфични правила, които ще трябва да спазвате. Най-важното от тях е, че се зачитат само единични залози на живо за тенис срещите от Australia Open.

  • Залозите трябва да са с коефициент поне 1.50 и да са поставени с реални пари, а не с бонус средства.
  • Фишове, за които е ползван кеш аут, не участват в офертата.
  • Безплатните завъртания важат за следните игри с 10 линии: Fruity Hot, Chilli Fruits, Magician Dreaming, Dansing Dragons, Royal Jewels, Dancing Bananas, Mystic Moon, Mystic Wreck, The Great Cabaret, Wild Hills.
  • Бонус завъртанията се получават до 10 ч. на следващия ден. Разполагате с 30 дни, за да ги използвате.

Финални думи

Новото предложение от Палмс Бет е поредното доказателство, че букмейкърът се старае да разнообарзи играта на клиентите си. Офертата съчетава в себе си предизвикателството от спортните залози и удоволствието от казино игрите. Допълнителен плюс е и фактът, че брандът не е разписал специални изисквания за печалбите, които генерирате със своите завъртания. Желаем ви успех!

Играйте в Palms Bet

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай