BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

50 лв. Бонус презареждане от Palms Bet

Видяно 36 пъти
Палмс Бет казино презареждане

Феновете на спортните залози ще могат да извлекат максимума от играта си през септември. В сайта на Палмс Бет вече е в сила нова оферта за презареждане. Тя важи за всеки понеделник и петък през периода 10 септември – 1 октомври.


Как се активира Бонус спорт от Palms Bet?

Всеки клиент, който направи депозит в понеделник или през петъчен ден, ще може да получи бонус за своята трансакция. Той е в размер на 100% от депозита и максималната му стойност е 50 лв.

Компанията ще ви позволи да се възползвате по два пъти седмично от тази оферта. Единственото условие е да се придържате към регламента на бонуса, който – подобно на останалите промоции от Palms Bet, си има специфични условия.

Правила на офертата:
  • Бонусът се предоставя като безплатен залог, който може да бъде използван за pre-match залози и за игра в секция “На Живо”.
  • Преди да изтеглите печалбите си, ще трябва да превъртите сбора на депозита и начисления към него бонус пет пъти (5х).
  • Ако сте депозирали 50 лв. и сте получили още толкова по сметката си, ще е нужно да направите залози на спорт в размер на поне 500 лв., преди да дръпнете генерираните печалби.
  • Важат както
  • Нужно е да покриете тези изисквания в рамките на 30 дни, защото в противен случай бонусът ще бъде заличен от баланса ви.

Играйте в Палмс Бет

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай