100 лв. безплатен залог от PalmsBet

За пореден път бъкмейкърът Palms Bet прави сериозна заявка, че желае да привлече нови клиенти с атрактивните си промоции. Този път компанията обръща специално внимание на всички спортни запалянковци, които обича да играят в секция „На Живо“ на сайта. Ако и вие сте сред тях, имате шанс да спечелите до 100 лв. безплатен залог и то всеки ден! Прочетете повече за правилата на офертата в следващите редове.

Вземете безплатен залог от Palms Bet


За кого е предназначена офертата?

Новата оферта е още едно допълнение към списъка с бонуси от Palms Bet и е насочена специално към спортните фенове в платформата. Добрата новина е, че всички настоящи и бъдещи клиенти имат шанс да участват в промоцията на компанията. За целта е нужно да имате валидна регистрация, да сте депозирали реални средства и да залагате в секция „На Живо“ в спортния раздел.

Новото поощрение на букмейкъра е добре дошло за онези от вас, които са претърпяли неуспехи в In-Play прогнозите си. Ако залозите ви на живо са се провалили, не се отчайвайте. Компанията е подготвила утешителна награда за вас! Размерът ѝ зависи от сумата, която сте изгубили.

 • За загуби от 20 до 39.99 лв. получавате 2лв. безплатен залог
 • За загуби от 40 до 99.99 лв. получавате 5 лв. безплатен залог
 • За загуби от 100 до 199.99 лв. получавате 10 лв. безплатен залог
 • За загуби от 200 до 399.99 лв. получавате 20 лв. безплатен залог
 • За загуби от 400 до 999.99лв. получавате 40 лв. безплатен залог
 • За загуби от 1000 лв. или повече получавате 100 лв. безплатен залог

Правила и Условия

Както забелязвате, колкото повече играете, толкова по-голям бонус може да получите. Все пак, добре е да знаете, че офертата на компанията има някои специфични правила, с които е добре да се запознаете.

 • Бонусът от Палмс Бет се предоставя под формата на безплатен залог.
 • Неговата стойност се определя от сумата, която сте загубили в залози на живо в рамките на изминалия календарен ден – от 00:00 до 23:59:59.
 • За да се класирате, е необходимо да сте направили множествени залози, състоящи се от най-малко две селекции. Всяка от тях трябва да бъде с коефициент поне 1.50.
 • В промоцията участват единствено потребители, играли с реални средства. Залозите с бонус средства не спадат към тази оферта.
 • Отменени или анулирани залози, както и фишове, за които е използван кеш-аут, не отговрарят на условията на тази промоция.
 • Ако сте покрили условията на офертата, вашият бонус ще бъде кредитиран по сметката ви до 12 часа след изтичането на календарния ден, в който сте претърпели квалифициращите загуби.

Нашето мнение за този бонус

Бонус „Безплатен Залог Всеки Ден“ от Palms Bet е чудесен начин да възстановите загубите си, ако сте имали неуспешна серия. Вярно е, че размерът на утешителното поощрение не е голям, но пък и от Палмс Бет не са поставили никакви условия по усвояването му. Ето защо смятаме, че офертата е повече от щедра и може да бъде нов шанс за чудесни печалби. Ако сте фенове на залозите на живо, не пропускайте да разгледате тематичната секция на букмейкъра.

Посетете ПалмсБет

Безплатен залог всеки ден от Palms Bet
Рейтинг 4.8 от 6 мнения

Автор Елица Мартинова

Ели се занимава се с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 09 юли 2019, последна промяна на 16 юли 2019

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *