Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

BIG 5 от Palms Bet – 32,500 лв. Награди Всяка Седмица

Видяно 123 пъти
Palms Bet игра BIG 5

Големите ПЕТ е новата атрактивна игра на Палмс Бет, създадена за феновете на спортните залози. Всяка седмица компанията ще раздава награди на обща стойност 32,500 лв. За да спечелите някоя от тях, трябва да познаете развръзката в пет предварително подбрани от букмейкъра събития. Вижте повече за промоцията в следващите редове.


Какво представлява Big 5 w Palms Bet?

ГОЛЕМИТЕ 5 е най-новата игра на Палмс Бет, разработена специално за феновете на футбола. Името на промоцията не е избрано случайно. Наред с останалите си атрактивни промоции, всяка седмица букмейкърът ще раздава награди по 5,000 лв. на участниците, познали пет мача от ТОП 5 първенствата по футбол. Това са Premier League, Ла Лига, Лига 1, Бундеслига и Серия А.

Важно е обаче да обърнете внимание, че ще може да участвате в играта, само ако през конкретната календарна седмица сте реализирали залози на живо на стойност минимум 50 лв. Единствено тогава BIG 5 секцията ще стане активна в профила ви. За отчетен период се приема всяка календарна седмица – от 00.01 ч. в понеделник до 23.59:59 в неделя.

Щом сте покрили изискванията, ще можете да се възползвате от офертата. За всеки етап от играта букмейкърът ще подбира по пет мача от водещите футболни турнири. Вашата задача ще е да познаете правилно развръзката на колкото се може повече от срещите. Прогнозите се уреждат на база на редовното време в мача. Наградите се разпределят, както следва:

  • За пет познати събития – 4 Награди по 5,000.
  • За четири познати мача – 40 Награди по 250 лв.
  • За три познати събития – 50 Награди по 50 лв.

Ако през дадена седмица броят на позналите участници надвишава броя на наградите, печелившите клиенти ще си разделят по равно сумата, предвидена за раздаване.


Важни правила и условия
  • Ако не сте заложили поне 50 лв. в секцията На живо на Палмс Бет, няма да може да участвате в играта BIG 5.
  • Във всеки етап от играта (всяка календарна седмица) участниците имат право да направят само по една прогноза за подбраните от букмейкъра мачове.
  • Наградите се предоставят под формата на неизтегляеми средства за безплатен залог. Той трябва да бъде изразходен веднъж на спортни събития в сайта.
  • Ако прогнозите, направени с безплатния залог, се окажат успешни, към баланса ви ще бъде добавена само чистата печалба.
    Пример: Ако сте спечелили 50 лв. промо средства и ги заложите при коефициент 2, печалбата, която може да получите, възлиза на 50 лв.
  • Имате срок от 30 дни, за да разиграете получения безплатен залог. В противен случай той ще бъде отнет от профила ви.

В заключение

Палмс Бет за пореден път доказва, че се старае да изпревари конкуренцията, като предложи по-привлекателна игрална среда за своите клиенти. Играта БИГ 5 е подходяща за всички футболни фенове, които следят отблизо водещите първенства. Ако и вие сте сред тях, не пропускайте да изпитате късмета и познанията си. Условията за участие са доста приемливи, а самата игра със сигурност ще ви донесе доста приятни моменти.

Посетете Palms Bet

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай