Уганда срещу Египет - бонус 50 лв от Палмсбет

Набиращият скорост на българския пазар букмейкър е решил да направи нова приятна изненада за своите клиенти. Започна турнирът за Купата на Африканските Нации, а с това и изненадите при букмейкъра Palms Bet, който пуска отново оферта за играчите. Те могат да спечелят бонус 50лв от двубоя между домакина Египет и Уганда, който е тази неделя 30.06. от 22:00ч. За целта е нужно да познаят точния резултат от срещата. Ето и какво е необходимо за да участват:

Как да участваме
  1. На първо място е нужно да сте се регистрирали на сайта на Palms Bet;
  2. Трябва да се попълнят празните полета, където се попълва и предположението за точен резултат. Попълва се и потребителско име, с което е направена регистрацията при букмейкъра.
    Внимание: Има и една важна подробност – попълва се поле, в което се дава предположение в коя минута ще падне първия гол в мача;
  3. При познаване на точния резултат, Palms Bet зарежда 50лв в сметката на клиента.

В случай, че има познали двама или повече участника, тогава за печеливш ще се счита този, който е познал или е по-близо до минутата на първия гол в мача. Ако случайно има двама или повече участника, които са познали и резултата и минутата на първи гол, тогава Palms Bet ще счита за победител този, който първи е направил своята прогноза. В сайтът им може да видите и пълните правила и условия, които важат за бонуса.

Ние от Ефирбет се питаме какво ще стане, ако срещата приключи при резултат 0:0 и той е познат от двама или повече участника. При такъв развой и липса на голове няма да помогне и прогнозата за минута на първи гол, тъй като попадението ще липсва. В такъв случай от букмейкъра ще трябва да измислят по какъв критерии и на кого да преведат бонуса.

Влезте в ПалмсБетPalms Bet дава 50лв бонус за мача Египет – Уганда
Рейтинг 5.0 от 1 мнения

Автор Петър Борисов

Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Публикувано на 26 юни 2019, последна промяна на 16 юли 2019

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *