Стартов бонус за виртуалнис портове

Ако все още не сте клиенти на Палмс Бет, вече имате още една причина да се регистрирате в платформата на букмейкъра. Поредната щедра ромоция на бранда е бонусът за виртуални спортове, за който ще прочетете в следващите редове.

Вход в Палмс Бет


Какво представлява офертата?

Добрата новина е, че бонусът за виртуални спортове на Palms Bet се предлага както за нови клиенти, така и за вече регистрирани потребители. Разбира се, офертата е валидна само веднъж и няма да може да я активирате повторно, ако вече сте се възползвали от нея. Всичко, което трябва да направите, е да депозирате средства по сметката си.

Компанията е подготвила наистина щедро поощрение за любителите на виртуалната секция. То представлява 100% от депозита ви и е на максимална стойност 100 лв. Това означава, че дори да захраните акаунта си с по-голяма сума, добавеният бонус няма да надвиши споменатите 100 лв. Средствата могат да бъдат изиграни единствено във виртуалната секция на платформата.

Правила и условия на бонуса

Както всяка оферта от списъка с PalmsBet бонуси, тази промоция на компанията също върви с някои условия, на които е добре да обърнете внимание.

  • Бонус „Виртуални спортове“ от Palms Bet се предоставя под формата на безплатен залог, който представлява 100% от депозита ви, но не повече от 100 лв.
  • След като активирате офертата на компанията, сумите на депозита и добавеното към него поощрение ще бъдат заключени в сметката ви, докато не изпълните условията на офертата.
  • За да ги покриете, е нужно да заложите на виртуални спортове сума, равняваща се на 10 пъти сбора от депозита и прибавения бонус.
  • Към офертата се зачитат единствено прогнози в секция „Виртуални спортове“. Имайте предвид, че нямате право да извършвате повтарящи се залози за едно и също събитие със своите бонус средства.
  • Към превъртането на бонуса се зачитат само залози, уредени като печеливши или губещи.
  • Имате срок от 30 дни да покриете изискването на промоцията. В противен случай цялата сума на бонуса и генерираните с него печалби ще бъде изтеглена от баланса ви.

В заключение

Новият бонус за виртуални спортове от Палмс Бет е наистина атрактивна оферта, която заслужава вашето внимание. Най-хубавото в случая е, че от нея могат да се възползват не само новите потребители, но и клиентите, които вече играят в платформата. Ако досега не сте изпробвали късмета си във виртуалната секция на компанията, сега е удачен момент да го направите. Ще се уверите, че този тип игри предлагат адреналин и много забавни мигове.

Посетете Palms Bet

PalmsBet оферта за залози на Виртуални спортове
Рейтинг 5.3 от 8 мнения

Автор Елица Мартинова

Ели се занимава се с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 26 март 2019, последна промяна на 16 юли 2019

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *