10LV Inbet
Ели Мартинова

PalmsBet оферта за залози на Виртуални спортове

Видяно 43 пъти
Стартов бонус за виртуалнис портове

Ако все още не сте клиенти на Палмс Бет, вече имате още една причина да се регистрирате в платформата на букмейкъра. Поредната щедра ромоция на бранда е бонусът за виртуални спортове, за който ще прочетете в следващите редове.

Вход в Палмс Бет


Какво представлява офертата?

Добрата новина е, че бонусът за виртуални спортове на Palms Bet се предлага както за нови клиенти, така и за вече регистрирани потребители. Разбира се, офертата е валидна само веднъж и няма да може да я активирате повторно, ако вече сте се възползвали от нея. Всичко, което трябва да направите, е да депозирате средства по сметката си.

Компанията е подготвила наистина щедро поощрение за любителите на виртуалната секция. То представлява 100% от депозита ви и е на максимална стойност 100 лв. Това означава, че дори да захраните акаунта си с по-голяма сума, добавеният бонус няма да надвиши споменатите 100 лв. Средствата могат да бъдат изиграни единствено във виртуалната секция на платформата.

Правила и условия на бонуса

Както всяка оферта от списъка с PalmsBet бонуси, тази промоция на компанията също върви с някои условия, на които е добре да обърнете внимание.

  • Бонус „Виртуални спортове“ от Palms Bet се предоставя под формата на безплатен залог, който представлява 100% от депозита ви, но не повече от 100 лв.
  • След като активирате офертата на компанията, сумите на депозита и добавеното към него поощрение ще бъдат заключени в сметката ви, докато не изпълните условията на офертата.
  • За да ги покриете, е нужно да заложите на виртуални спортове сума, равняваща се на 10 пъти сбора от депозита и прибавения бонус.
  • Към офертата се зачитат единствено прогнози в секция „Виртуални спортове“. Имайте предвид, че нямате право да извършвате повтарящи се залози за едно и също събитие със своите бонус средства.
  • Към превъртането на бонуса се зачитат само залози, уредени като печеливши или губещи.
  • Имате срок от 30 дни да покриете изискването на промоцията. В противен случай цялата сума на бонуса и генерираните с него печалби ще бъде изтеглена от баланса ви.

В заключение

Новият бонус за виртуални спортове от Палмс Бет е наистина атрактивна оферта, която заслужава вашето внимание. Най-хубавото в случая е, че от нея могат да се възползват не само новите потребители, но и клиентите, които вече играят в платформата. Ако досега не сте изпробвали късмета си във виртуалната секция на компанията, сега е удачен момент да го направите. Ще се уверите, че този тип игри предлагат адреналин и много забавни мигове.

Посетете Palms Bet

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Palms Bet отговорна игра

Експерт залози Ели Мартинова
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай