BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Palms Bet дава 10 лв. Бонус за играта Авиатор

Видяно 64 пъти
Palms Bet бонус авиатор

2021 г. е една от най-вълнуващите за любителите на спортните залози, защото много букмейкъри вложиха сериозни усилия в разработването на нови бонуси и игри. Красноречив пример за това са Palms Bet, които не просто пуснаха вълнуващата игра Aviator, но раздават и специален бонус, който да използвате за нея.

Грабнете бонус за Aviator


Как да вземе 10 лв. Бонус за Aviator?

Промоцията на Палмс Бет е предназначена за клиенти, които са получили специална покана от букмейкъра. Такава може да бъде изпратена по имейл или чрез известие в акаунта ви.

Ако сте сред щастливците, ще се възползвате от 100% бонус в размер на до 10 лв. за своя следващ депозит. Имайте предвид, че трябва да захраните акаунта си до края на седмицата, в която сте получили поканата. В противен случай бонусът ви ще се анулира.

Към момента компанията планира офертата да е активна до 29 август.


Как да използвам Палмс Бет бонуса за Авиатор?

След като получите своите бонус средства, ще може да ги изиграете единствено на Авиатор.

Подобно на условията при други оферти от Palms Bet, тук също има изискване за усвояване. Ще може да изтеглите печалбата си, само ако сте превъртели депозита и бонуса към него пет пъти.

Бонус презареждане трябва да бъде разходен в рамките на 15 дни след активирането му.


Финални думи

Новата игра Авиатор на Палмс Бет е страхотна възможност да се забавлявате. С подобна бетинг секция могат да се похвалят някои от световните букмейкъри, а благодарение на Palms Bet тя вече е официално достъпна и за българските клиенти. Новата промоция на компанията пък ще ви позволи да тествате Aviator, без да инвестирате собствени средства. За да получите бонуса, е достатъчно да сте активни клиенти на букмейкъра. Ако играете редовно в сайта, със сигурност ще бъдете възнаградени с покана за тази оферта.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай