Елица Мартинова

Palms Bet Бонус за Спорт – 100% до 250 лв.

Видяно 17 пъти
palms bet бонус Спорт

Бонусите са най-големият стимул за игра и професионалните букмейкъри разбират отлично това. Българският бранд Palms Bet не прави изключение и се старае постоянно да предлага все по-изгодни оферти на своите играчи. В сила вече новата стартова оферта за спорт, чрез която бихте могли да грабнете до 250 лв. за залози в сайта. Вижте как да получите и усвоите бонуса в следващите редове.


Кой може да грабне Палмс Бет Бонус Спорт

Ако сте преглеждали правилата на началната спортна оферта на Palms Bet, ще забележите, че в регламента няма особена промяна. От стартовия бонус могат да се възползват всички нови играчи в платформата. Обърнете внимание, че за да вземете това поощрение, е нужно да нямате регистрация в сайта, като тук важат и акаунтите в Палмс Бет Онлайн Казино, с които може да сте играли преди.

Не се опитвайте да нарушавате изискванията на букмейкъра, защото ако се усъмни в злоупотреби, компанията може да блокира профила ви. Запомнете, че всеки играч може да заяви Начален Бонус Спорт само веднъж.


Какво представлява Palms Bet бонусът за Спорт

Офертата за нови клиенти на компанията изисква успешен първи депозит. Тя представлява 100% от сумата, с която захраните акаунта си, и е с максимален размер от 250 лв. Подобно на останалите спортни оферти на Palms Bet, началният бонус се предоставя под формата на безплатен залог, който трябва да бъде използван за игра в секциите Спорт или На Живо на платформата.

Поощрението не може да бъде изтеглено, преди да покриете условията по разиграването му, върху които ще се спрем подробно след малко. Хубавото в случая е, че за квалифициращи се считат както залозите преди началото на спортните срещи, така и прогнози, направени на събитие в In-Play раздела.


Палмс Бет Бонус Правил
  • Началната оферта на Palms Bet е достъпна само за клиенти, които нямат други акаунти в платформата.
  • Полученият бонус трябва да бъде изигран пет пъти на събития от секциите „Спорт“ или „На Живо“.
  • След като покриете изискванията по усвояването му, средствата от промоцията ще станат свободни за изтегляне в профила ви.
  • Имате на разположение срок от 60 дни, в който трябва да изпълните условията.
  • Ако депозирате с електронните портфейли Neteller и Skrill, няма да може да се възползвате от началната оферта на Палмс Бет.

Нашето мнение за Новия Бонус на Palms Bet

След като внимателно прочетохме правилата на новия спортен бонус от Palms Bet, сме сигурни, че компанията полага сериозни усилия да привлече клиенти в платформата си. Освен, че самата сума е по-голяма, изискванията са и по-изгодни отпреди. Вече имате на разположение не 30, а 60 дни да изпълните условията по превъртане, които, трябва да отбележим, са доста атрактивни. За нас няма съмнение, че ако все още не разполагате с регистрация е този сайт, сега е удачен момент да си отворите сметка.

Играйте в Palms Bet

Елица Мартинова

Експерт Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 11 август 2020
Публикувай коментар

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!