Palms Bet Cash Out за спиране на залозите

Вход в Palms Bet

Ако имате опит със сайтовете за залози, то значи сте виждали функцията Cash Out и на други места. Има обаче играчи, които не знаят какво представлява тази опция, така че ще им обясним възможно най-подробно как да се възползват от нея. Благодарение на спортния букмейкър PalmsBet ще можете да спирате своите залози тогава, когато имате нужда. Общо взето става въпрос за възможност да затворите залога си по време на мача, за да спечелите повече, отколкото сте заложили, или да намалите възможната загуба заради лош развой на срещата за вас.


С какво е специална функцията “Затвори залог”?

затваряне на залог в Palms Bet
Изглед от функцията за затваряне на залог в сайта на букмейкъра Палмс Бет

За да не бъдем голословни ще онагледим функцията Cash Out, като ви дадем пример как работи тя. Ние заложихме на мача Ботев Пловдив – Септември в секция “На живо”. Играхме със знак 1, а именно победа на домакина. Коефициентът за Ботев беше 1.65, а ние заложихме 2 лева. До 43-тата минута резултата на срещата бе 0:0, което значи, че можеше да изгубим всички два лева при равен резултат или победа на госта. Ето защо погледнахме към функцията “Затвори залог”, която се намира в електронния фиш от дясно на вашите монитори и дисплеи.

Опцията за затваряне на залога беше налична, като букмейкърът ни предложи сума от 1.67, ако натиснем бутона. С други думи, след като затворихме залога изгубихме само 33 стотинки от заложените 2 лева. Имахме възможност да изчакаме Ботев да поведе, като при това положение сумата за затваряне на залога, щеше да бъде по-висока от заложените 2 лева.

Главната идея на Cash Out бутона е да ви спаси от големи загуби, както и да ви помогне да приберете по-голяма сума от реализирания залог. Това става много бързо и лесно, стига букмейкърът да даде възможност за използването на бутона за кеш аут в уебсайта. Тук трябва да кажем, че функцията не е налична за всички спортни събития, а само за част от тях.


Къде се намира функцията Cash Out в Palms Bet?

опция cash out в Палмс БетВ дясната половина на екраните ще видите фиш с мачовете, на които сте заложили. В него присъства линк ”Затвори залог”, в който са отразени събитията, които подлежат на функцията Cash Out.

Ако даден мач е в списъка, то под него ще излезе жълт бутон, на който пише сумата, която букмейкърът ви предлага за затварянето на залога (виж снимката).

Натискайки този бутон вие ще потвърдите желанието на прекъснете залога и да вземете предложените в сайта пари.

След като натиснете бутона ”Затворен залог”, ще получите запитване, дали наистина искате да използвате функцията, както и каква сума ще ви бъде предложена, ако го направите. При положение, че потвърдите, то сумата, за която сте се съгласили ще бъде начислена в баланса на виртуалната ви сметка.


В обобщение

Да, наистина функцията за спиране на залога в Палмс Бет, е добро решение. Вероятно малък недостатък е, че букмейкърът не предлага опции за автоматичен или частичен Cash Out, но все пак и това е достатъчно, за да балансирате участието ви в залозите. Ние сме доволни от факта, че затварянето на залога е достъпно за играчите, така че отдаваме дължимото на хората, които се се погрижили такава опция да съществува и да можете да се възползвате от нея.

Посетете Палмс Бет

Едно мнение за “Palms Bet Cash Out за спиране на залозите

Публикувай коментар
  1. nana
    11.01.2019 в 19:21

    Можели да ми спрете бонус залога

    0 0

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *