Елица Мартинова

50% Палмс Бет Бонус Презареждане за еСпортове

Бонус за еСпортове от Палмс Бет

Електронните спортове са все по-предпочитана дисциплина за залог и букмейкърите разбират отлично това. Доказал се като един от напредничавите брандове, Palms Bet предлага специален нов бонус презареждане за всички, които желаят да залагат еСпортове. Вижте повече за условията на офертата в следващите редове.


Какво представлява бонусът

В платформата на букмейкъра ще може да се възползвате от 50% бонус презареждане с максимална стойност до 20 лв. / 10 Евро. Това означава, че за да получите максимума, ще трябва да захраните профила си с 40 лв. или еквивалента в евро.

Това е поредното попълнение в списъка с промоции от Palms Bet, което е предназначено за активните клиенти на сайта, които предпочитат спортните залози. Към момента промоцията е обявена за периода между 11-ти и 16-ти април, но ако кампанията е успешна, твърде вероятно е да бъде удължена.

За посочения период всеки клиент може да заяви своя бонус презареждане по веднъж всеки календарен ден.

Палмс Бет Бонус Правила
  • Бонус презареждане eSports е 50% от вашия депозит, но не може а надвишава 20 лв.
  • След като заявите офертата, промо средствата ще бъдат заключени в профила ви, докато не покриете изискванията по усвояването им.
  • За да изпълните условията по разиграване, трябва да превъртите пет пъти сбора на депозита и начисления по него бонус в секция „Спорт“.
  • Нямате право да поставяте повтарящи се залози на едно и също събитие, независимо дали е възникнала промяна в коефициентите.
  • Разполагате с 30 дни срок, в който да покриете изискванията.

Защо да се възползвате от бонус презареждане

Специалната оферта за презареждане на Палмс Бет е чудесна възможност за всички залагащи да се запознаят по-отблизо с раздела с електронни спортове в платформата. Там ще откриете вълнуващи възможности за игра, както и ново поле за изява. Условията на промоцията са доста разумни, така че нищо може да ви спре да опитате. Ние ви желаем успех!

Посетете Palms Bet

Елица Мартинова

Автор Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 13 април 2020
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X