BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Левски и Palms Bet удължават партньорството си с нов договор

Видяно 116 пъти
Palms Bet и Левски с нов договор за партньорство

Отборът на Левски (София) и българската компания за спортни залагания Palms Bet сключиха нов едногодишен договор за партньорство. По-рано тази година те вече бяха подписали договор помежду си, но сега той е продължен със срок до края на 2021г. Съвсем скоро логото на букмейкъра ще е и върху ръкава на екипите на софийския клуб. Двете страни дадоха пресконференция, на която изразиха задоволството от сделката.

Павел Колев, изпълнителен директор на Левски:“ За нас е удоволствие удължаването на партньорството ни. В тежките времена за Левски и българската икономика, Палмс Бет изчакаха падането на първата карантина през пролетта и подписахме договора, който беше до края на тази година. Вече обсъждахме продължаване на партньорството ни и новият договор с продължителност за още една година. Явно партньорството помежду ни е дало добър резултат за двете страни и сме доволни от него. Palms Bet е от най-ценните ни партньори, защото ни помогнаха в много тежък за клуба момент. Новият договор е с по-добри параметри от предишния и поради това логото на компанията ще се появи и на фланелките ни“.

Пресконференция на Левски и Palms Bet

Лъчезар Петров, член на борда на директорите в Palms Bet: ”Радвам се, че съм тук с г-н Колев. Първият договор беше много позитивен за компанията ни и сега бързо се случиха нещата. На десния ръкав на екипите ще бъде нашето лого. Ще има и активност за феновете. Марката „Левски“ носи големи предимства и партньорството с клуба за нас е много важно – както ние да помогнем, така и да извлечем всички позитиви от марката“, заяви Лъчезар Петров.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай