Игра Survivor от Палмс Бет

Palms Bet са подготвили страхотна нова промоция за всички любители на спорта. Офертата ви дава шанс да спечелите 1000 лв. Ако щедрата награда не е успяла да привлече вниманието ви, може би ще ви заинтригува фактът, че участието в играта е напълно безплатно. Прочетете повече в следващите редове.

Посетете Палмс Бет


Какво представлява играта?

Активните играчи сигурно са добре запознати с всички Палмс Бет бонуси, но трябва да отбележим, че тази оферта е от нов характер. Промоцията Survivor изправя в пряко съревнования любителите на спортните прогнози. За да спечелите голямата награда от 1000 лв., вие трябва да познаете развръзката в десет поредни събития, които са предварително посочени от букмейкъра.

Всеки правилно прогнозиран резултат ви носи една точка, като крайната ви цел са заветните 10 т. Може да следите класирането в таблица, изготвена специално за тази игра. Имайте предвид, че всяка грешна прогноза занулява вашия актив. Нека предположим че сте успели да натрупате 5 точки, но следващото ви предположение се оказва грешно. Това ще ви върне в началото на състезанието и ще трябва да започнете от 0 точки.

Както вече се досещате, победител в надпреварата е този клиент, който пръв натрупа 10 точки. Сумата от 1000 лв. се присъжда само на един играч. Ако повече потребители достигнат до целта в един и същи етап от играта, за печеливш се счита онзи, който пръв е поставил прогнозата си.


Кой може да участва?

Новата игра Survivor от Палмс Бет е предназначена за всички активни клиенти на платформата. За такива се считат потребителите, които са направили поне един валиден залог през последните 30 дни. Ако все още нямате профил в сайта, но искате да се регистрирате, за да участвате в промоцията, това също е възможно. Имайте предвид обаче, че ще може да се включите в 4 ч. в деня, след като сте поставили първия си успешен залог.


Правила и условия

  • Включвате се в играта, като предположите развръзката в някоя от срещите, избрани от букмейкъра.
  • Имате пет дни да поставите всяка следваща прогноза, иначе точките ви се зануляват.
  • След като наградата бъде спечелена, активът на всички участници в този етап на играта се занулява.
  • Сумата от 1000 лв. се предоставя под формата на безплатен залог, който трябва да бъде заложен веднъж на спортна среща.
  • Ако прогнозата ви е вярна, по сметката ви ще бъде преведена само чистата печалба, след като се приспаднат средствата на самия безплатен залог. Да кажем, че заложите цялата сума от 1000 лв. на коефициент 1.5 и познаете. В този случай ще спечелите 500 лв.
  • Безплатният залог от 1000 лв. е валиден за 30 календарни дни. В този период трябва да покриете изискванията по превъртането му.

В заключение

Промоцията на Palms Bet обещава много летни емоции за феновете на спортните залагания. Вече имате допълнителен стимул да практикувате хобито си. Фактът, че ще премерите сили срещу реални играчи, също усилва тръпката. Съветваме ви да не подминавате играта на Палмс Бет, защото наградата не е за подценяване, а участието е безплатно.

Посетете Палмс Бет

Survivor Игра с 1000 лв. награда от Palms Bet
Рейтинг 4.7 от 9 мнения

Автор Елица Мартинова

Ели се занимава се с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 28 май 2019, последна промяна на 16 юли 2019

0 коментара за “Survivor Игра с 1000 лв. награда от Palms Bet

Публикувай коментар

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!