Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

Palms Bet Игра за Специалисти

Видяно 33 пъти
Палмс Бет Игра за Познавачи

Горещите футболни турнири на Европа вече приключиха, но това не е повод за тъга. Букмейкърът Palms Bet е подготвил страхотна нова промо игра, с която да разнообрази всички спортни фенове. Става въпрос за офертата за специалисти, която ще даде поле за изява на онези от вас, които не залагат на късмет, а разбират нещичко от футбол.


Какво представлява офертата?

Бонус играта за специалисти е предназначена за всички клиенти на платформата, които имат реален профил. Достатъчно е да отворите страницата на промоцията и да прогнозирате развръзката във футболни срещи, които букмейкърът е подбрал предварително.

Подобно на някои други Palms Bet оферти, новата бонус игра на компанията е напълно безплатна. За да се включите в нея, не е задължително да правите залог или да депозирате средства. Всеки участник започва участието си с 50 виртуални монети (coins). Вие сами определяте каква част да заложите на съответната среща. Ако познаете развръзката ѝ, към актива ви ще се натрупат спечелените точки.

Има още един шанс да прибавяте монети към актива си. При всеки успешен депозит, букмейкърът ще кредитира по 10 Coins към акаунта ви, без да има значение каква е точната сума, с която сте захранили сметката си.

Кой печели?

Разбира се, победител в новата игра е онзи участник, който в края на промоцията е събрал най-много точки. Той ще получи страхотна премия в размер на 250 лв. С награди ще се поздравят първите 50 участници в класирането, като сумите варират от 250 лв. до 5 лв.

Палмс Бет Бонус Правила
  • Играта трае един месец и се провежда между 20 август 2020 г. и 20 септември 2020 г.
  • Победител е участникът, събрал най-много точки по време на промоционалния период.
  • Може да прогнозирате футболни срещи, които са предварително подбрани от букмейкъра и поместени в секцията на бонус играта.
  • Сами избирате колко Coins да заложите на дадено предположение. При успех към сметката ви се прибавя сборът от залога прилежащия коефициент.
  • Може да следите временното класиране в сайта на промоцията.

Струва ли си да участвате?

Едва ли е останал някой сред вас, който все още да се пита дали новата промоция на Палмс Бет си заслужава. Ако отговорът все пак ви е убягнал, трябва да ви кажем, че бонусът е страхотен шанс да се възползвате от познанията си по футбол.

Допълнителен плюс е, че участието в играта е безплатно, но същевременно бихте могли да допълвате актива си, когато депозирате. Желаем ви успех!

Играйте в Palms Bet

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай