BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

1,000 лв. Безплатен Залог от Palms Bet за мача ЦСКА – Левски

Видяно 87 пъти
Palms Bet Мега Дерби Бонус

Феновете на вечното дерби между ЦСКА и Левски имат още един повод да очакват предстоящия на 18 декември сблъсък. Става въпрос за страхотната оферта на Palms Bet, благодарение на която трима запалянковци, играли за този мач, ще спечелят внушителни суми под формата на безплатен залог.


Какво е Бонус Мега Дерби от Palms Bet

Бонус Мега Дерби от Палмс Бет е промоция, която брандът пуска редовно преди горещи срещи от топ футболните лиги. В случая компанията е решила да зарадва всички любители на българския футбол и в частност – феновете на ЦСКА и Левски.

Правилата за участие в промо играта са прости – нужно е единствено да поставите единичен залог на стойност 20 или повече лв. преди старта на мача. Няма никакви ограничения по отношение на пазарите, но е важно да запомните, че коефициентът трябва да е 1.30 или повече.

Добре е да имате предвид още, че за да се включите, е нужно да играете с реални пари. Залози, направени с промо средства, не участват.

Подобно на другите спортни оферти на Палмс Бет, тук регламентът също изключва залози, при които е ползван кеш аут.


Какво може да спечелите?

Вероятно вече потривате ръце и нямате търпение да разберете какви награди ви очакват, а те наистина си заслужават.

След края на срещата и след като всички направени залози бъдат уредени, чрез жребий на случаен принцип ще бъдат определени трима победители, които ще се поздравят със следните премии:

  • 1-ва Награда – 600 лв. Безплатен залог
  • 2-ра Награда – 300 лв. Free Bet
  • 3-та Награда – 100 лв. Безплатни залози

Полученият бонус може да бъде използват в секция спорт, както и за срещи на живо. Ако извадите късмет и бъдете изтеглени в томболата, наградата ще бъде преведена по сметката ви до 24 часа след това. Ще разполагате с 48 часа да изразходвате своите залози. Ако имате успех със своя free bet, към баланса ви ще се добави само чистата печалба фиша, без нетната стойност от самия безплатен залог.


Струва ли си да играете за Палмс Бет Мега Дерби Бонус

Ние от екипа на Efirbet нямаме съмнение, че офертата за сблъсъка между Левски и ЦСКА си заслужава. На първо място, бонусът на Палмс Бет ще нажежи допълнително обстановката на и без това горещото дерби. Заедно с това трябва да споменем, че регламентът за участие е доста приемлив. Желаем ви успех!

Играйте в Palms Bet

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай