Начален бонус за спорт в Палмс Бет

palms bet бонус Спорт

Имате възможността да получите до 100 лева като начален бонус при първи депозит, направен в спортната секция на ПалмсБет. Ако се регистрирате през линковете в нашия сайт, стартовата оферта ще се покачи с 10% и ще може да се възползвате от общо 110 лв. бонус за добре дошли. Той е наличен за всеки нов клиент на компанията и ако и вие сте такъв то следващите редове ще ви бъдат от полза. Palms Bet начален бонус има сравнително лесни изисквания за изпълнение, така че няма да бъдете затруднени.

Вход в Palms Bet


Как можете да получите начален бонус за спорт в Палмс Бет?

Разбира се, първото и най-необходимо условие е да имате направена регистрация в сайта на букмейкърската компания. Ако това е така, единственото, което ви остава е да направите своя избор за бонус от платформата и да имате успешно осъществен депозит. Ако и тези две предпоставки са изпълнени, то бонусът автоматично ще се начисли във вашата игрална сметка. Не забравяйте, че от ПалмсБет имат определни правила и условия към конкретната оферта. Ако тя наистина представлява интерес за вас, то отделете време и се запознайте с тях в следващата точка от нашия преглед.


Правила и условия за усвояване на Palms Bet начален бонус

Представяме ви пълният списък с изисквания, които компанията има. Естествено, съветът ни към вас е да следите и условията в официалния сайт на Палмс Бет. Букмейкърът си запазва правото да променя, допълва или премахва правила към офертата по всяко време.

 1. Бонусът „Начален бонус спорт“ се отнася единствено за новите клиенти на Палмс Бет.
 2. Тази оферта може да се усвои от потребители на сайта, които нямат профили в palmsbet.com.
 3. Aко решите да се възползвате от промоцията, имайте предвид, че имате право да я получите само веднъж и то ако сте направили успешно своя първи депозит.
 4. Бонусът ще се зачита единствено за запозите, които сте направили в спортната секция на Палмс Бет.
 5. За да активирате офертата, изберете бонус и направете своя депозит, като отидете в менюто „Депозит“, намиращо се във вашия профил.
 6. Началният бонус за спорт ще получите като безплатен залог.
 7. Стойността на бонуса ще се добави в игралната ви сметка след като направите депозит.
 8. Макар и получен, бонусът, както и всички евентуални печалби с него няма да може да бъдат изтеглени преди да сте изпълнили всичкки условия на букмейкъра.
 9. За сметка на това, обаче, можете да го използвате за да правите спортните си залози.
 10. За да можете да изтеглите сумата на бонуса и печалбите, които сте акумулирали с нея, ще ви са необходими квалифициращи залози, чиято стойност е в размер 5 пъти депозит + бонус.
 11. Забранено е поставянето на повтарящи се залпзи с бонус на една и съща система/колонка/събитие.
 12. Ако не изпълните някое от правилата, операторът е в правото си да премахне от баланса ви получения бонус, както и натрупаните печалби с него.
 13. За разиграването на бонуса ще се зачетат единствено печелившите или губещи залози.
 14. В случай на активна кеш сума и начален бонус в един и същ момент, ще трябва да започнете с изтегляемата сума (кеша).
 15. Имате един месец, в който трябва да се справите с изпълнението на условията. След изтичането на този тридесетдневен период, ако сте се справили ще получите цялата сума и печалбите ви ще могат да бъдат изтеглени. В противен случай, всички натрупани суми с тази оферта ще се изтеглят от профила ви.
 16. Ако се справите за по-малко от 30 дни, промоцията ще се води за използвана.
 17. При решение от ваша страна да се откажете от офертата Palms Bet начален бонус, преди да е изтекла валидността на бонуса, сумата и печалбите с тази промоция ще бъдат изтеглени от игралната ви сметка.

Финални думи

Ако все още не сте се регистрирали в сайта на компанията, то можете да вземете предвид тази възможност, която ви се предоставя. Разбира се, наред с началния бонус, на по-късен етап ще можете да играете и за усвояването на някой от останалите бонуси в Palms Bet, които също крият много добри печалби. Конкретно за новия спортен бонус на букмейкъра смятаме, че условията не са твърде сложни за изпълнение. Освен това сумата на офертата е добра като за начало и ще ви е полезна при разиграването ѝ в спортния раздел.

Посетете Палмс Бет

Начален бонус за спорт в Палмс Бет
Рейтинг 4.5 от 12 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *