Елица Мартинова

Palms Bet Предизвикателство с 50,000 лв. Награда

Видяно 19 пъти
Palms Bet Предизвикателство

Есента е потискащ сезон за много хора, но българските букмейкъри дават чудесни поводи за радост на своите играчи. Един от тях е Palms Bet, които ви дават шанса да се включите в тяхното предизвикателство, което стартира на 26 октомври. То е с награден фонд 50,000 лв. и ще ви позволи да спечелите чудесни премии.


Какво представлява Палмс Бет Предизвикателство

Новата игра на Palms Bet се провежда между 26 октомври и 30 ноември. Тя е предназначена за всички регистрирани играчи в платформата.

За да се включите в нея, е нужно да залагате активно в някой от разделите на сайта. Предизвикателството се състои в това всеки ден да играете с поне по 10 лв., като за спортната секция изискването е да избирате събития с коефициент най-малко 1.50.

Имайте предвид, че в края на кампанията наградният фонд от 50,000 ще се раздели между всички потребители, които успешно завършат предизвикателството. Не забравяйте, че за целта трябва направите залог от 10 лв., докато трае промоцията, и след това да играете с по толкова всеки ден.

От Palms Bet са предвидили и помощ за потребителите, които изпуснат някой от дните. Ако стартирате играта още в началото ѝ, ще получите определен брой жокери, като всеки от тях ще може да замести по един квалифициращ залог. Колкото по-рано стартирате участието си, толкова повече жокери ще получите.

  • 26 октомври – 6 жокера
  • 27 октомври – 5 жокера
  • 28 октомври – 4 жокера
  • 29 октомври – 3 жокера
  • 30 октомври – 2 жокера
  • 31 октомври – 1 жокер

Какво може да спечелите

Гарантираният награден фонд в тази игра е 50,000 лв. Внушителната сума ще се подели между потребителите, които успеят да изпълнят условията на играта. За целта не бива да пропускате нито един ден за залози, след като сте разходили всичките си жокери.

Може да се включите в играта най-късно на 1 ноември. След това няма да имате шанс за участие, дори да залагате всеки ден.

За разлика от условията на много от останалите бонуси в Палмс Бет, тук печалбите се кредитират директно като изтегляем баланс по сметката на клиентите.

Най-малката награда, която може да приберете от тази игра, е 30 лв.


Заслужава ли си да участвате?

Нашето мнение е, че новото предложение на компанията Palms Bet ще се хареса както на спортните фенове, така и на казино любителите. Причината е, че играта няма специфични изисквания – достатъчно е да се забавлявате в сайта.

Има възможност да приберете добри премии, всичко зависи от конкуренцията, която ще срещнете в лицето на другите играчи.

Играйте в Palms Bet

Елица Мартинова

Експерт Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 22 октомври 2020
Публикувай коментар

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!