10LV Inbet
Efirbet

Palms Bet Пряко предаване и Анимирани схеми

Видяно 43 пъти
Palms Bet пряко предаване

Всеки играч знае колко е важно мачовете, за които сте играли на живо, да се следят отблизо. Тази опция вече е доста по-лесна в сайта на Palms Bet, защото букмейкърът включи прякото предаване и анимираните 3D схеми в списъка си с полезни бетинг функции.


Как да използваме Палмс Бет пряко предаване?

Палмс Бет пряко предаване на спорт

Секцията със залози на живо в Palms Bet вече е с една идея по-добра! Причината е, че част от събитията, които компанията следи в реално време, вече могат да се гледат през стрийминг.

За целта е нужно да влезете в профила си и да кликнете върху мача, на който желаете да заложите. Услугата е безплатна и не се изисква да депозирате средства по сметката си. Важно уточнение обаче е, че тя не се предлага за всички първенства и срещи.

За кои срещи има изълчване на мачове в Palms Bet?

Най-общо казано, букмейкърът предоставя стрийминг за първенствата, за които има уредени права. В това число често влизат еСпортове, тенис на маса, някои по-долни дивизии на футбола и баскетбола, например.


Анимирани схеми за срещи на живо

Palms Bet анимирани схеми

За мачовете, за които няма достъпно излъчване, от Palms Bet са приготвили специални 3D схеми. Тези анимации също отразяват всичко важно, случващо се в срещата, която ви интересува.

Това също е доста практично решение за всички клиенти, които обичат да залагат в LIVE раздела. Много от опитните потребители дори предпочитат тези схеми, защото те представляват есенция от мача, без странични фактори, които да разсейват играта им.

Как да използвате 3D схемите?

Тук също няма специални изисквания, които трябва да покриете, за да активирате тази функция. Достатъчно е да кликнете върху желаната среща. Ако анимираната схема е на разположение, тя ще се отвори пред вас.

В нея ще може да проследите най-важните елементи от мача като попадения, фалове, съдийски решения, опасни атаки и пр.

Играйте в Палмс Бет

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Palms Bet отговорна игра

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай