Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

Специални залози в Palms Bet

Видяно 39 пъти
Палмс Бет специални залози

По всичко личи, че 2021 г. Е период на сериозно подобрения от страна на букмейкърите. Българската компания Palms Bet не прави изключение. През юни сайтът за залози въведе страхотна нова опция за всички почитатели на спорта. Това са така наречените специални залози, които ще ви позволят да прогнозирате специфични събития от дадена среща и да се възползвате от страхотни коефициенти.


Какви специални залози в Palms Bet има?

Предлаганите от Палмс Бет специални залози със сигурност ще повишат адреналина на всеки спортен фен. Това е специално обособена секция със специфични маркети, които предлагат доста изгодни коефициенти за залог. Любопитните пазари са свързани с прогноза на точно определени показатели в определени срещи от света на футбола, тениса и баскетбола.

Подбират се двубои, за които е ясно, че ще представляват голям зрителски интерес. А ето и няколко примера за опциите за предположение, които ще среюнете:

  • Футбол: Брой удари за играч, Брой пасове, Играч да получи картон, Асистенции за играч, Фаулове, Тъчове
  • Тенис: Брой точки, Изпуснати сервиси, Брой мач болс
  • Баскетбол: Точки за играч, Двубои под коша, Блок атаки

Този тип залози се уреждат чрез предположения под и над. В сайта на Палмс Бет има и друга интригуваща възможност, която се нарича “Дуели”. Те са вдъхновени от фентъзи футбола, защото са въображаеми еднолични двубои. Двама играчи се изправят фиктивно един срещу друг и печели този, който е отбелязал повече попадения в рамките на един турнир или на даден кръг от избрано първенство.

В случай, че сме ви заинтригували и вече разглеждате с възторг промоциите на Palms Bet, ще е полезно да ви кажем, че стартовата оферта за спорт НЕ може да бъде превъртяна в секцията с безплатните залози.


В заключение

Екипът на Efirbet посреща с радост новото предложение на Палмс Бет. Специалните залози на компанията със сигурност ще се харесат на спортните любители и ще подсилят удоволствието им от играта. Единственият минус, който откриваме, е фактът, че спортните бонуси на компанията не могат да се превъртат на специални залози. Надяваме се в скоро време това да се промени.

Играйте в Palms Bet

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай