BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Palms Bet дава 500,000 лв. Спортен джакпот

Видяно 24 пъти
Palms Bet Спортен Джакпот

Едва ли има футболен фен, който да не познава и да не обича спортните джакпоти, които най-популярните букмейкъри предоставят. Българската компания Palms Bet е сред сайтовете за залози, които предлагат една от най-внушителните премии в България. Ако се включите в Super Jack 15, имате шанс да грабнете половин милион лева!


Какво предсставлява Super Jack 15 в Palms Bet?

Спортният джакпот е една от най-любимите игри за всички футболни фенове в Палмс Бет. За да участвате, от вас се иска да прогнозирате правилно развоя на 15 футболни срещи, предварително подбрани от букмейкъра. Участват мачове от най-популярните турнири в европа – Шампионска лига, Лига Европа, Premier League, Bundesliga, Лига 1, италианското калчо и пр.

В талона си ще видите общо 15 срещи, като целта ви е да предвидите коректно изходът на всяка от тях. Имате три възможности – 1, Х и 2. Цената на един фиш е най-малко 15 лв. – по 1 лв. за прогноза към всеки от мачовете. Операторът позволява да дадете и две прогнози за дадена среща (аналогично с пазара двоен шанс), като допълнителното предположение ще ви струва левче.

Резултатите от съответния кръг на Super Jack 15 стават ясни след края на последното събитие, включено в талона.


Какви награди има в Palms Bet спортен джакпот

Подробно на останалите бонуси от Palms Bet, наградите в Супер Джак 15 също са доста щедри! Компанията е предвидили награди за всички участници, които са познали поне 10 мача. Ето и как се разпределят те:

  • При 15 познати срещи – 500,000 лв.
  • При 14 познати срещи – 10,000 лв.
  • При 13 познати срещи – 1,000 лв.
  • При 12 познати срещи – 200 лв.
  • При 11 познати срещи – 50 лв. Free Bet
  • При 10 познати срещи – 50 Free Spins

Всички парични премии, с изключение на безплатния залог, се предоставят като сума, свободна за изтегляне. В случай, че повече от един участник познае всички мачове, голямата награда ще бъде поделена по равно.

Екипът ни е щастлив, че една от класическите и най-популярни игри в платформата на Palms Bet се завърна отново. Тя определено заслужава вниманието ви. Желаем ви късмет!

Играйте Super Jack 15

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай