Бонус „Паралей“ от Bet365

Bet365 поощрява играта на клиентите си, които обичат американските спортове. Букмейкърът предлага допълнителен бонус към печалбите на всички, които играят множествен залог при две или повече селекции.

За кои залози важи Парлей Бонусът?

За да се възползвате от тази промоция на Бет365, трябва да направите множествен залог – за две или повече спортни срещи, провеждани в Канада или САЩ. Пазарите, между които може да избирате, са Хендикап, Общо в Мача, Хендикап Първо Полувреме, Хендикап Второ Полувреме, Общо за Първо Полувреме, Общо за Второ Полувреме и Победител в Мача. Важат залози за срещи от Националната футболна лига на Америка (НФЛ), Националната дивизия за колежански футбол на Америка (НКААФ), Канадската футболна лига (КФЛ), Националната баскетболна асоциация на Америка (НБА), Националната асоциация за колежански баскетбол на Америка, за двубои от първенствата по бейзбол (МЛБ) и хокей (НХЛ) в САЩ и Америка.

Не може да се включите в промоцията с Тийзъри или ако играете с бонуси като Lucky 15 и Lucky 31, или с Парлей Карти. Няма изискване за минимален коефициент, което ви дава повече свобода в прогнозите.

Какво представлява бонусът Парлей?

Бонусът Парлей се начислява към печалбата ви, ако направите множествен залог върху минимум две срещи и прогнозите ви се сбъднат. Таванът на това поощрение е 100 000 евро или еквивалентът на сумата във валутата, с която играете. Колко допълнително може да спечелите, зависи от броя срещи, с които сте играли. Вижте подробности по-долу:

Вид залогБонус
Двоен5% бонус
Троен7.5% бонус
4-кратен10% бонус
5-кратен15% бонус
6-кратен20% бонус
7-кратен25% бонус
8-кратен30% бонус
9-кратен35% бонус
10-кратен40% бонус
11-кратен45% бонус
12-кратен и повече50% бонус

Важни условия

Има няколко важни условия, които трябва да сте изпълнили, за да се възползвате от Парлей бонуса на Бет365:

  • Парлей бонусът се изплаща върху реално проведени и познати срещи. Ако една от селекциите ви е била отменена или отложена, участвате в промоцията с останалите си прогнози.
  • Ако затворите целия си залог, офертата на Бет365 не важи. Ако затворите само част от него, бонусът се начислява върху активните срещи, с които играете.
  • В случай, че използвате опцията за промяна на квалифициращ залог, бонусът ще се начислява според новата ви прогноза. Това обаче не важи, когато играете за събития от секцията На Живо. Промените в залозите от този тип ви изключват от промоцията за допълнителните парлей печалби.
  • Сумите от Парлей бонуса се изплащат до 24 часа от края на последната среща от множествения ви залог.
  • *За да участвате в тази промоция не е нужен Bet365 бонус код, който да въвеждате предварително.

Вземете бонуса от Bet365

Правила и условия

Бонус „Паралей“ от Bet365
Рейтинг 0.0 от мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *