Петър Борисов

Партизан ще търси добър резултат в първия си мач с Олимпиакос

Видяно 14 пъти
Шампионска Лига

Шампионска Лига
Интересен мач се очаква във вторник от 21:45, когато един срещу друг се изправят отборите на Партизан и Олимпиакос.

Отборът на Партизан

Изминаха 7 години след последното участие на Партизан в групите на шампионската лига. Преди 2 години бяха близо до това, но отпаднаха в плейофа за влизане с общ резултат 2:2 от БАТЕ Борисов. Сега стартираха кампанията си от втори кръг, където се справиха с черногорците Будучност. Мачът в Белград завърши 2:0 за Партизан, а реванша в Подгорица 0:0. В събота стартира и новият сезон в сръбското първенство, а Партизан започна с победа 6:1 над новака Сабач. Предстои им обаче сериозно изпитание във вторник вечер с Олимпиакос.

Отборът на Олимпиакос

На Олимпиакос това ще им бъде първи официален мач за сезона. Те изиграха някои контролни в подготовката, включително една с Лудогорец, която завърши 1:1. В последните години гърците бяха редовен участник в групите на шампионската лига. Миналата година обаче ги пропуснаха. Причина за това стана отпадането им в трети кръг от израелския Апоел Беер Шева с общ резултат 1:0. Сега от клуба се надяват това да не се повтаря и отново да се завърнат в груповата фаза.

Партизан успя да се справи с Будучност, но сега съперникът е далеч по-сериозен. Все пак домакините са амбицирани да се представят на ниво и ще търсят добър резултат в първия мач. Олимпиакос започва сезона с надежди за групите на турнира. След като миналата година не стигнаха до тях, сега трябва да подходят по-сериозно и да внимават.

Прогноза: Х и под 2.5 гола топка

Коефициент: 3.00Коефициент: 3.10Коефициент: 2.90
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай