Алтернативен сайт
 

Внимание: Новият линк е с незащитена връзка! Ето как да я разрешим през браузъра:

 1. През Chrome: кликнете на Advanced и изберете Proceed to 34.249.53.35 (unsafe);
 2. През Mozilla: кликнете на Advanced и изберете Add Exception.

Интродукция

Букмейкърът Pinnacle (познат и като Pinnacle Sports) е основан през 1998 г. и в момента се слави с особен статут на световния пазар на онлайн залаганията. Характерното за Пинакъл са високите коефициенти на залозите, наличието на електронни спортове (esports), високите лимити и най-ниските букмейкърски величини от гледна точка на залозите.

Pinnacle имат хиляди клиенти от над 200 държави. Преди години компанията прекрати приемането на клиенти от САЩ, поради проблеми с местното законодателство. Въпреки това, сайтът на Pinnacle е все още предпочитан от много играчи, които са на средно и професионално ниво.

През март 2015 г. от Пинакъл взимат лиценз за извършване на хазартна дейност онлайн. Този лиценз е издаден от държавата Малта, което им позволява осъществяване на залози през интернет, но въпреки това в много държави достъпът до сайта е все още ограничен. Централата на Pinnacle се намира в Кюрасао (или както още му казват Кюракао), като от компанията имат издаден лиценз и от тяхна страна. Ето и линк към действащия лиценз: 8048/JAZ2013-013.

Pinnacle за България

Аудио ревю за Pinnacle

Работещ алтернативен линк за Pinnacle

Борбата между интернет провайдерите и сайтовете за спортни онлайн залагания продължава с пълна пара, в следствие на което и сайтът на Пинакъл не остана подминат. За да могат от букмейкъра обаче да осигурят безпроблемна игра на своите клиенти, те създадоха така наречения алтернативен (mirror) сайт, чийто достъп се извършва през друг адрес.

За да започнете да правите онлайн-залагания още днес, използвайте следния работещ линк за Pinnacle: soprm6502.com (Актуален за 2017!).

Ако тази връзка не ви се отваря, то тогава може да опитате да влезете в сайта, използвайки някой от следните огледални линкове:

 1. www.soprm6502.com/ – проверен и работещ. Би трябвало да ви зарежда всички сектори на сайта, включително и регистрационната форма. Сайтът работи и през Август 2018-та година.
 2. www.mw9hw74b.com/ – използва се от играчи от Източна Европа и някои азиатски държави.
 3. www.olkrmncig.com – актуален при много интернет доставчици, но и при много не се отваря.
 4. www.pin138.com – и за този сайт положението е подобно.

Внимание: Всеки един от тези домейни отваря букмейкърския сайт на Pinnacle. Това, че го зареждате под друг адрес, не трябва да ви тревожи! В горното меню на сайта може да смените езика според предпочитанията ви. За жалост, българският език не е наличен.

Защо да играем в Pinnacle?

Pinnacle могат да се похвалят с едни от най-високите коефициенти за спорт. Много играчи от България се ориентираха именно към тях, защото потенциалните им печалби биха били значително по-големи. Друга причина да изберете Пинакъл е, че те не лимитират своите играчи, за разлика от Bet365 и някои други букмейкъри, в които играят български играчи.

Ето и какво гарантират от сайта на Pinnacle:
< class="be_lists " id="-78bb3">Високи коефициенти,Високи лимити,Бързи изплащания,Лоялни отношения към арбитражните случаи

Главните нововъведения от страна на букмейкъра за последните години са появата на мобилната версия на сайта, подобрените експресни залози и добавяне на Qiwi разплащания.


Как да си направим регистрация в Pinnacle?

За да стане възможно правенето на печеливши залози в букмейкъра Пинакъл, първо е необходимо да се регистрирате в системата. Не забравяйте – въвеждайте само реални данни!

Стъпки за регистрация:

 1. Влезте в Pinnacle директно оттук;
 2. Натиснете на бутона „Open Account„;
 3. След това попълнете формуляра за създаване на акаунт (само с латински букви) и натиснете бутона „Create My Account„.

регистрация в Pinnacle

Обърнете особено внимание на валутата за Вашия акаунт – изберете долар или евро, в зависимост от това какъв метод за депозит и теглене на средства ще използвате. Задължително запомнете паролата си! На снимката по-долу е показан образец за правилно попълнен формуляр за регистрация.

След като се регистрирате, на посочения при регистрацията e-mail ще получите писмо с информация за вашия логин в Pinnacle. Препоръчително е да съхраните този мейл, заедно с паролата!

Това е всичко – вече сте официално клиент на Пинакъл. Обикновено, Pinnacle не правят задължително проверка на самоличността, но е възможно да го направят, както и при всеки друг букмейкър.


Дизайн на сайта и навигация

сайт на Pinnacle
Начална страница на сайта на Pinnacle

Сайтът на Пинакъл изобщо няма да ви затрудни. Всичко е лесно достъпно и ориентирането в него става бързо. В най-горната част на сайта ще видите логото на бранда, бутони за смята на език и вид на коефициентите, както и полета за вход и бутон за регистрация. Под тях се намира главното меню на Pinnacle, което съдържа всички основни раздели, предлагани от компанията за нейните потребители. Там са разделите за спортни залози, казино игри, електронни спортове и други. В главното меню ще откриете и бутон „Betting Resources“, съдържащ доста полезна информация около залозите. В него са събрани съвети и насоки за начинаещи и напреднали играчи.

Второто основно меню, което ви интересува, се разполага в лявата част на екрана ви. То съдържа всички спортове, за които ще откриете събития и пазари за залог. Разделени са в няколко категории, които ще ви покажат събитията в реално време, тези, които не са започнали и още една секция, в която имате възможност за специални и дългосрочни залози.

Центърът на екрана е запазен за някои от характерните черти на Пинакъл, както и връзки към избрани спортове и статии. Най-отдолу ще намерите доста линкове към различни точки от сайта. Чрез тях ще получите информация за самия бранд, за мобилната му версия, предлаганите залози и други.


Спортни залози

Пинакъл заслужава уважение и въпреки, че те не са сред най-големите, тук можете да се насладите на различни спортни събития, случващи се по всички краища на планетата: Футбол, Хокей, Тенис, Волейбол, Моторни състезания, Баскетбол, Бейзбол, Ръгби, Крикет, Колоездене, Олимпиада и др. Дори можете да залагате и на състезания по електронни спортове (например: StarCraft, League of Legends, Dota 2 и други).

И така, след като вече сте регистрирани и направите първия си депозит, можете да пристъпите към извършване на залози. Изборът на спортове, както вече видяхте по-горе, в Pinnacle е достатъчно голям, като тук се предлагат голяма част от видовете залози за всички спортове.

Ако например ще правите футболни залози, то най-добрият вариант е да погледнете днешните мачове (след като се логнете в системата, в „Betting Menu“ натиснете Football => Today). Ако ще правите залог на бъдещи мачове – изберете пункта Soccer Futures.

pinnacle спортни залози
Спортни залози от сайта Pinnacle.com

Всичко около залозите е стандартното, както и при другите букмейкъри, но нека разгледаме един нов вид залози или така наречения Азиатски Хендикап (Asian Handicap).

Азиатският Хендикап

– това е сравнително ново явление в европейските онлайн букмейкъри. Този вид залози се появи в интернет пространството в първото десетилетие на новия век, от Азия, и от отдавна се харесва на всички фенове на залозите, тъй като силно опростява играта в букмейкърите. Благодарение на него могат да залагат и по-отдалечените от спорта хора.

Какво всъщност представлява Азиатският хендикап?

Обикновеният хендикап се различава от азиатския с това, че той има цели (0, +1, +2, -1, -2) числа, а азиатският хендикап има залози с кратни на 0,25 гола (точки, сета и т.н.) или половинки (+0.5, +1.5, -0,5 и др.).

В Европа, особено в Англия, азиатски хендикап е прието да се наричат залозите с коефициенти 0.5, а тези с 0.25 – двоен хендикап. Азиатският хендикап във всички случаи изключва залог за Х (равенство).

Разбира се, освен разнообразието от различни предложения за онлайн залагания и спортове, Pinnacle е признат, в хода на независими изследвания, и за лидер в разплащанията сред букмейкърските компании.

Няколко думи за коефициентите

Букмейкърът твърди, че това е основна тяхна политика. В сайта на Пинакъл ще откриете наистина високи ставки, като те не са само за един спорт или едно първенство, а за всички спортове и шампионати. Редица сайтове класират по коефициенти Пинакъл като лидер на световния пазар. Поради тази причина, много професионални играчи се спират именно на него.

Букмейкърът предлага винаги едни от най-добрите ставки в онлайн залаганията, благодарение на които можете да получите максимални възможни печалби според залозите си. От екипа на Pinnacle и тяхната система следят нон-стоп променящите се величини за всички спортни събития и така определят стойности, които да са малко над останалите букмейкъри. Най-добрите коефициенти за залагания – това не са специални предложения, а основната философия на Пинакъл като букмейкър.

За съжаление, Pinnacle не предлагат други разновидности на спортните залози, като например Спортната Борса от Betfair, която стана популярна сред българските играчи. В Pinnacle Sports се набляга основно на класическия модел със залози, като разменните такива с наддaвания между играчите не са въведени.


Bet Slip – електронен фиш

фиш за залози от Пинакъл
Електронен фиш от Pinnacle.com
Това е мястото, където се показват всички избрани селекции, на които имате желание да заложите. Предоставя ви се информация за самите събития, първенството или турнира, от които са, и коефициента за вашия избор.

Доста интересна възможност във фиша за залози от Pinnacle са двата подраздела – „Singles“ и „Multiples“. Може би се досещате, че в първия раздел ще може да залагате на няколко събития отделно. Доста добра опция е, че за всяко едно се показва максималната сума, която може да заложите. Към всяко събитие има полета за въвеждане на желаната сума на залог, а срещу нея ще се визуализира и евентуалната печалба. Разделът за сингли е точно затова – да залагате на избрани събития по единично.

Нека кажем няколко думи и за втория подраздел. Той ви дава възможност да заложите всички избрани селекции в права колонка. В зависимост от броя на събитията ще се покажат и опции за залози от тип система. Там имате едно поле за въвеждане на сумата на залог, след което отново ще ви се изчисли потенциалната печалба. Последната стъпка за потвърждението на залога е да изберете бутон Place bets, който става активен, след като въведете сумата, с която желаете да играете.


Казино раздел в Pinnacle

Pinnacle е известен със своите отлични характеристики в света на спортните залози, а казиното им също не прави изключение – най-високите лимити (5 000$ за игра на рулетка, 10 000$ на БлекДжек) с най-бързото изплащане на печалбите!

За игрите дори не е необходимо изтеглянето на софтуер, за да започнете да играете – всички играчи могат да играят в казиното веднага, в безопасна и сигурна среда.

Казино предложенията не са достъпни без регистрация или без реални средства. Това не е удобно за начинаещи, понеже ако искат да овладеят казино игрите и да изберат най-подходящите за себе си, трябва да заложат реални пари. Не се предлагат пробни версии към различните опции.

Също така в казиното на Pinnacle работи ексклузивната „Програма за Възстановяване на Средства“ и в края на всеки ден, на играчите им се връщат по сметките 0.3% от направените от тях залози, независимо от това дали печелят или губят.

Пинакъл казино
Казино раздел от Pinnacle

Онлайн-казиното на компанията Pinnacle предлага множество от любимите на много фенове хазартни игри, включително и блекджек, видео покер и рулетка. Също така игралните автомати са онлайн копие на тези от Лас Вегас с функция за игра на няколко линии и огромни прогресивни джакпоти.

Казино на живо

Пинакъл казино на живо
Казино игра на живо от Pinnacle
Дилърите на Live казиното пък ще Ви отведат в атмосферата на истинското казино, съчетано с домашния комфорт. Играйте на рулетка, блекджек, бакара онлайн и т.н. в реално време срещу професионалните крупиета, на живо.

Тук видеовръзката се осъществява през камери с висока резолюция, които отразяват всичко в реално време. Така ще имате шанс за по-голяма печалба, вместо да залагате на електронните машинки, които са програмирани да дават определен процент печалба. Казино на живо с истински крупиета е сред най-играните раздели в сайта на Pinnacle.

Съществуват и различни лимити към всяка игра, които вие селектирате преди да я стартирате. Така ще може да се потопите в атмосферата ѝ със значително по-малко средства.


Предлага ли Пинакъл бонуси?

Спортният раздел на Pinnacle принципно не раздава бонуси при депозити или безплатни залози (фрийбет). Бонусите, както ни убеждават от компанията, са пожизнени, а именно високите лимити (до 30 000 $), ниският марж (до 2.5%), високите коефициенти в хилядни части и неограничените суми за теглене.

Ако искате все пак да вземете бонус за спортни залози, то може да проверите в нашата страница за Bet365, като за момента има актуална оферта от 100 лв.

Какъв бонус има в казиното на Pinnacle?

За разлика от спортния раздел, в казиното на Pinnacle може да откриете бонус от 0.3% кешбек. Тази промоция е валидна докато имате сметка в Пинакъл и сте активен. Независимо на коя казино игра сте били активен или ще залагате, вие имате шанс да си върнете 0.3% от изгубените или спечелени средства.

Като цяло, този кешбек бонус е малък и не си струва да се регистрирате само заради него. Ако търсите стартова оферта за казино, то по-добре прегледайте другите букмейкъри, които предлагаме в Efirbet.


Електронни спортове (esports)

Електронните спортове представляват съревнования, базирани на електронни игри от рода на DotA 2, LoL и Starcraft 2 например.

залози на електронни спортове в pinnacle

Както и при другите спортове, от Пинакъл предлагат много видове залози в eSports, но основните рискове и възнаграждения за всеки залог остават непроменени. Клиентите избират събитие – в този случай, това са киберспортни съревнования – в менюто за залози те определят сумата, която биха искали да заложат при действащите коефициенти, след което правят и самия залог. Ако залогът се окаже успешен, тоест играчът е спечелил пари, то сумата е пропорционална на размера на залога.

Много от играчите разглеждат залозите, като начин да направят съревнованието по-вълнуващо – надеждата да спечелят пари им придава допълнително вълнение. Други пък използват математически изчисления, статистически анализи или собствени уникални знания, за да изкарват пари за собствената си прехрана чрез спортни събития – такива хора се наричат професионални играчи. eSports не е изключение. Тук играят предимно хора, притежаващи необходимите за събитията знания и разбиращи от залози, които могат да им донесат значителни печалби.

От този линк – Schedule ще видите предстоящите събития в раздела електронни спортове на Pinnacle, а начините за депозиране на средства ще ги разгледаме малко по-долу в статията, така че продължете да четете.


Залози на живо (Live in-play)

Pinnacle залози на живо
Залози на живо от Pinnacle

Точно залозите на живо са един голям недостатък на Пинакъл, поради това, че този вид залагания липсва като раздел в сайта на букмейкъра. Тоест той поддържа такива залози, но само за малка част от събитията в света на спорта.

Тук се предлагат, като цяло, не повече от 10 опции. Включени са стандартните залози за над/под брой голове, азиатски хендикап и краен резултат. Това, само по себе си, говори за голям недостатък в системата и политиката на Пинакъл, що се отнася до залозите в реално време. Ако сте привърженик на залозите на живо, то за съжаление, Pinnacle не е подходящият за вас букмейкър. Все пак има голяма вероятност ставките към предлаганите опции за залог да бъдат топ в сравнение с други сайтове.

Самата платформа ви дава информация за резултата на някои събития, но на други и това не е налично. Липсва и проследяване на срещите, което затруднява значително подобен тип залози в платформата на Пинакъл. Единствената полезна функционалност е показването на промените в ставките.

Предлага ли се Cash Out в сайта на Pinnacle?

Друг недостатък на Пинакъл Спортс е, че не предлага популярната cash out функция на своите потребители. Това е доста голям минус, понеже доста хора я използват и печелят с нея. Все пак Pinnacle не веднъж е доказал, че не разчита на подобни функционалности в своя сайт, за да привлича клиенти. По-скоро се стреми да им даде най-високо качество на основните характеристики, които притежава.

Може ли да гледаме пряко предаване в сайта?

Това също не е налично. В платформата на Pinnacle не се поддържа т.нар. livestream, чрез който наблюдавате пряко видео от различни спортни срещи.


Политика на Pinnacle за печелившите играчи

Едно от най-големите качества на Pinnacle като букмейкър е това, че приветства печелившите играчи. Моделът на работа на бранда е такъв. Той няма да ви ограничи, ако наредите серия от печеливши залози. Независимо какви суми сте спечелили и продължавате да печелите, Пинакъл няма да ви забрани да залагате големи суми. Компанията се цели в правилното организиране и предлагане на високи коефициенти, а не в лимитирането на играчите си, както правят доста други онлайн сайтове за залози. Точно затова Pinnacle се предпочита от сериозните залагащи, тези, които си вадят хляба с познаването на определени мачове. За тях подобни политики са от решаващо значение и затова залагат на сигурността, която намират при този букмейкър.

Арбитраж

Пинакъл затвърждава мотото си за приветстване на успешните залагащи с приемането на арбитражни залози. Те се характеризират с това, че може да се изчислят евентуалните изходи от дадена среща и да се намерят такива ставки при различните букмейкъри, че винаги да бъдете на печалба. Разбира се, в мрежата има доста автоматизирани калкулатори на подобни коефициенти. Чрез арбитражните залози можете да си гарантирате печалбата. Това обаче не е позволено навсякъде. Повечето букмейкъри ще ви рестриктнат акаунта след втория или третия арбитражен залог. При Pinnacle нещата стоят по друг начин. Тук няма подобни ограничения и може да бъдете сигурни, че букмейкърът няма да ви ограничи, ако разбере, че залагате арбитражно. Той просто няма да ви следи за подобни действия.


На какви езици е достъпен сайтът?

Въпреки добрите си качества, букмейкърът Pinnacle за съжаление не поддържа интерфейс на български език на своя сайт. В настоящия момент сайтът поддържа 17 езика, сред които са английски, китайски, немски, френски, италиански, корейски, полски, руски и др. Избирането на езика на сайта се извършва от падащия списък в горния ляв ъгъл на всяка страница. Служителите на Pinnacle обаче не се ограничават с това, те почти веднага привеждат в действие многоезичната си услуга за поддръжка на клиентите, което ги прави едни от най-бързите – отговорите пристигат за около 15-20 минути, но подробно за качествата на екипа по поддръжката на клиентите ще поговорим по-долу в настоящото ни ревю.

Ако английският език не ви е добър и искате да залагате в традиционен и доказал се букмейкър, то ние ви препоръчваме да се присъедините към Ефбет. Ето и подробна информация за Efbet и сайта им, с включени стъпки за регистрация.


Методи за депозиране и теглене на средства

Начините за депозиране на парични средства се характеризират с голямо разнообразие – тук имаме на разположение WebMoney, VisaElectron, Neteller, Citadel, Skrill Moneybookers, Maestro дебитни карти, Visa Master кредитни карти, чек, банков превод и други. Минималната сума за депозит с дебитна или кредитна карта е около 20 евро, а общата максимална сума, която можете да изтеглите, не трябва да надвишава 50 хиляди долара или еквивалентната в евро сума, в рамките на 1 месец. Все пак за различните методи и лимитите са различни, така че може да срещнете и разлики в тези цифри.

Един от недостатъците на този букмейкър – това е голямата сума на комисионните при тегленето на средства. В рамките на един месец се разрешава еднократното теглене на парични средства без заплащане на комисионна, но само ако сумата надхвърля 500 долара. Ако обаче, теглите по-често суми, пригответе се да се разделяте с по 15-25 долара, в зависимост от метода, използван за теглене на средствата. Това е доста висока сума, особено за играчи на средно ниво.

От гледна точка на времето за обработка на средствата, от Pinnacle значително превъзхождат своите конкуренти – дори и при доста по-големи суми, системата се нуждае само от няколко минути, така че изтеглянето на спечелените средства се извършва почти моментално. Изобщо, в сайта на Пинакъл много ясно е описан всеки метод за теглене на пари, което значително ще Ви улесни при избора на подобна опция.

Полезна алтернатива: Ако търсите букмейкър, който да приема депозити и тегления под 2 евро, то тогава може да се насочите към 1xBet, който е достъпен през нов линк за вход от България.


Мобилна версия и апликации

Pinnacle мобилна версия и апликации

Оптимизираната за смартфони мобилна версия на Pinnacle работи по-бързо от десктоп сайта. Всички събития (включително и live-залозите) на мобилната версия са същите, като в сайта на букмейкъра. Може да преглеждате баланса на натрупаните в акаунта ви средства и да получавате информация за текущите Ви залози. Тук единственият минус се крие в това, че липсват всички възможности за депозиране на средства през мобилната версия на сайта.

Освен версията през браузъра е налично и мобилно приложение. Може да изтеглите апликация за Android или iOS. Тя е наименувана Pinnacle Lite и е налична за изтегляне от сайта на компанията или през официалните магазини за приложение на двете операционни системи. Приложението може значително да улесни залозите ви в платформата на Пинакъл, като има доста мнения, че апликацията предоставя дори по-голямо удобство от сайта.


Видео ревю на Pinnacle

От Efirbet се постарахме да изготвим това експертно видео ревю за Pinnacle, в което засегнахме повечето точки от настоящия материал. Във видеото за Pinnacle сме разяснили как се прави регистрацията от България през алтернативен линк. Може да чуете мнението ни за коефициентите, секциите за спортни залози, казино и виртуални игри.

Независимо, че букмейкърът на Pinnacle не лимитира своите играчи, ние от Efirbet.com сме включили във видео ревюто и остра критика за недостатъците на този букмейкър.

Ето и директен линк към видеото в Youtube

Времетраене: 14:29
Резолюция и качество: 720p HD

Приятно гледане!


Колко известен е Pinnacle според Google?

Направихме изследване за нивото на популярност, което Пинакъл показва. За целта използвахме инструмента Google Trends. Сравнихме показателите му за света през последните 5 години. Съпоставихме бранда с други популярни, водещи и добре познати у нас букмейкъри. Ето какви са резултатите:

Разгледайте и допълнителните статистики за това изследване директно през Google Trends.


Афилиейт програма за партньори

Разразстването на Pinnacle се дължи освен на добрите предложения от тяхна страна, но също и на качествения маркетинг, който се води от компанията. Поради тази причина, от Pinnacle откриха и афилиейт програма, към която може да кандидатствате. Ако бъдете одобрени, вие ще получите достъп до много промоционални материали, които да внедрите във Вашите сайтове.

От Пинакъл одобряват кандидатури на хора, които имат сайтове на спортна тематика или такива със спортни раздели. Независимо от това, вие може да кандидатствате и дори да нямате такива. Всичко, което се изисква от вас е да опишете подробно как смятате да рекламирате Pinnacle като афилиейт партньор.

Комисионните започват от споделяне на печалбата от загубилите играчи. В последствие могат да ви прехвърлят акаунта на комисионна от тип процентово-споделена. В този случай вие ще стартирате от класическите 30%, след което, ако имате добри резултати, процентът може да се увеличи.

Системата на Pinnacle affiliates е сигурна, защото е свързана с платформата на Income Access, която отчита подробно изпратения трафик, броя на регистриралите се играчи, а също и процента генерирана комисионна

От този сайт може да се присъедините към афилиейта на Pinnacle: www.pinnacle.com/affiliates/.


Грешни изписвания и търсения на букмейкъра?

Доста често срещаме в Google някои фрапантни грешки, които са свързани с бранда Pinnacle. Нашата цел е да ви представим най-честите грешки и да ви разкажем за тях, понеже някои от тях може да ви донесат главоболия. Те са свързани с факта, че хората използват грешните изписвания на компанията за привличане на свои дивиденти и генериране на трафик във фалшиви сайтове и страници.

Ето как най-често се бърка името на Пинакъл:

 • пинакле или pinacle – първото търсене е опит да се изпише името на марката на кирилица, но е грешно. Правилното наименование е Пинакъл. Вторият начин е много близо до истината, но с разликата, че трябва да се изпише още една буква „n“.
 • Pinnacle Studio – едва ли има нещо общо между букмейкърски сайт за залози и студио, но в стремежа си да достигнете до услугите на бранда може да попаднете точно на това. Не се бойте, защото ще видите, че сайтът няма нищо общо със залози, а така се нарича софтуер за обработка на видео файлове.
 • Pinnacle.bg – този адрес не съществува и няма да ви доведе до сайта за залози, но все пак внимавайте, за да не попаднете на зловредна страница.

Грижа за клиентите и поддръжка

Интересното, от гледна точка на грижата за клиентите, е това, че начинът за връзка с екипа по обслужването е само по електронната поща. Няма ги стандартните опции за контакт чрез телефон или чат на живо. Тук обаче има и нещо доста интересно, тъй като на голяма част от играчите в сайта почти не им се налага да се свързват с екипа по поддръжката. Това говори положително за отлично създадения информационен помощен център на сайта.

Имейлът, чрез който можете да се свържете с екипа по поддръжката, е: CSD@pinnaclesports.com


Често задавани въпроси (FAQs)

Има ли офис на Пинакъл в България?

Няма сведения за офиси на компанията у нас. Ясно е, че централата ѝ се намира в Малта. Предлагаме ви следния изглед от Google Maps, за да добиете представа къде е разположен централният офис. Иначе, точният му адрес е Susan Court B1, Ta’Xbiex, Triq il-Prinjolata, XBX 1130 Malta.

Пинакъл не предлага бонуси. Защо?

По тези правила и условия функционира Pinnacle. Както в основите на бранда е зададено да няма бонуси, така той се стреми да ви даде други блага, като топ коефициенти, топ лимити на залог, арбитражни залози.

Да очакваме ли лиценз на букмейкъра у нас?

Нашето мнение е, че такива изгледи няма. Поне засега Пинакъл едва ли има намерения да кандидатства за лиценз в страната ни. Наскоро се натъкнахме на информации в един немски форум, че компанията е заявила лиценз от няколко европейски държави, но България не бе сред тях.

Защо трябва да използвам алтернативен вход?

Това е наложително точно защото букмейкърът няма лиценз у нас. Чрез mirror сайтовете се осигурява допълнителен начин за достъп до услугите на бранда, понеже официалният сайт на Pinnacle е с ограничено ползване.


Обобщение

В края на статията ни, като заключение ще кажем, че букмейкърът Pinnacle е създаден за професионалните играчи, които правят залози със сериозни средства и не би бил подходящ само за любителите на спортните залагания. Професионалистите търсят най-висок коефициент, най-високи лимити на залог и безпроблемни залози без ограничения – всичко, което им предлага Pinnacle. Всеки може да опита от услугите на букмейкъра. Те са налични за всеки регистриран потребител. Българските играчи могат да изпробват нещо наистина добро, като величини на коефициентите, особено за футболните срещи. Достъп до сайта може да получите и през алтернативен линк.

Влезте в Pinnacle


Полезни източници и официални профили

Акаунт в Twitter: twitter.com/pinnaclesports?lang=bg
Страница в Google+ : plus.google.com/+pinnaclesports/about

27 мнения за “Pinnacle – работещ линк

Публикувай коментар
 1. Denis T.
  11.12.2018 в 14:42

  Платформата им за залози на живо е на много ниско ниво спрямо предложенията на букмейкърите, които са налични в момента. Мисля, че ако Пинакъл подобри това си предложение, ще може да претендира за далеч по-голяма аудитория. Иначе, за коефициентите наистина нямат равни, въпреки че и опциите им за залози не са много на брой.

  0 0
 2. Даниел
  29.10.2018 в 16:38

  PINACLE нямат кой знае какъв сайт и много предложения, но пък за там трябва да сте сериозни залагащи – няма лимити, високи нива на сумите за залози и печалба, високи коефициенти! Доста опции ги няма, както и бонуси, но пък тук играят много пари

  0 0
 3. Михаил
  10.08.2018 в 7:28

  Вижте сега … Пинакъл не е за всеки. Т’ва е букмейкър с високи коефициенти и лимити на залога. Ако търсите бонуси, тук не е мястото… всичко това си е описано в ревюто, което според мен е напълно изчерпателно. Имам регистрация в този сайт, каккто и при други букита, и виждам разликата. При пинакъл коеф. са на много по-добро ниво. На който му харесва, може да си залага при тях

  0 0
 4. Genadi
  02.08.2018 в 7:09

  Pinnacle moje da nqma top poddrujka ili pyk bonus oferti, no otkym predlojeniq za zalozi i izplashtane na pechalbi nqma raven. Dosega ne sa mi otkazali, zabavili ili vyrnali zaqveno izplashtane, a zalagam tam ot okolo 2 godini … Imam opit i s drugi bukita, no v pinnacle opredeleno situaciqta e mnogo po-profesionalna.

  0 0
 5. Валери
  21.05.2018 в 17:58

  Някой пробвал ли е до сега залозите азиатски хендикап, че са ми любопитни, но ми се ще да чуя и мнение на хора, които са ги изпробвали?

  0 0
 6. Мирко
  08.05.2018 в 8:44

  Пинакъл нямат равни. Много хора се оплакват, че нямат много обширна услуга за обслужване на клиенти, но докато се чудят това, защо не се замислят нужна ли им е изобщо? Аз ползвам услугите на Pinnacle вече 2 години и не съм срещал проблем. Тоз букмейкър е супер и дава топ коефициенти и никакви проблеми, за да търся връзка с отдела по поддръжката …

  0 0
 7. Т. Йорданов
  02.04.2018 в 13:14

  Нямат бонуси, но какво от това? Нали ни дават да залагаме големи пари и да печелим с тях, аз не виждам закакво са ни бонуси в такъв случай. Аз съм пределно доволен от Пинакъл, изчетох това ревю и мога да кажа, че описаното в него отговаря на истината. Браво!

  0 0
 8. Nacho F.
  18.01.2018 в 11:23

  Относно темата за линкове – аз също нямам проблеми и си залагам безпроблемно в Пинакъл. Колкото за самия букмейкър – просто страхотен. Никъде не съм срещал толкова подреден сайт, с ясни и лесни правила за залози. В Pinnacle.com (или Pin2222.com от който се влиза) само избираш залози, залагаш и печелиши или губиш. НЯма да ти върнат залога, няма да ти отменят теглене, няма да ти кажат „на това не можеш да заложиш“ … Ето защо залагам точно при тях!

  0 0
 9. Витко Проданов
  26.12.2017 в 21:24

  Относно проблемите с линковете към Pinnacle – сменете си интернет доставчиците, ако държите да залагате с тях. Аз преди известно време имах сума ти проблеми и каквото и да опитвах не можех да достъпя сайта им. Почти се бях отказал, макар и да не ми се искаше, докато не прочетох един коментар, в който някой обясняваше, че всичко идва от интернет доставчика. Първоначално ми се стори малко несериозно, ама реших, че нищо не губя, пък и без това бях недоволен и просто ги смених. Е, при мен това се оказа проблемът с достъпа до сайта на Pinnacle. Сега всеки ден си влизам (ако някой се интересува, през втория линк, който са дали от Ефирбет). Така, че замислете се и вие, ако разбира се държите да правите залагания в Pinacle. Ако ли не, ориентирайте се към други букмейкъри, ама според мен и там можете да имате проблеми, ако доставчикът ви е проблемен като цяло.

  0 0
 10. Добри А.
  04.12.2017 в 7:42

  Аз нямам проблем с линковете за вход в пинакъл и даже всеки ден си ги ползвам и си залагам през тях. Явно проблемите при някои идват от интернет доставчиците. Колкото до Пинакле, наистина сериозна компания, която се надявам да не променя своя начин на действие. Нека си останат високите коефициенти, високите лимити за залозите, високите такси на теглене. Нека ги има, по-добре с тях, отколкото с ниски нива на всяко едно от трите!!!

  0 0
 11. miho
  06.11.2017 в 10:48

  Имам толкова проблеми с ликовете им за вход в сайта, че вече не ми се занимава.

  0 0
  1. 06.11.2017 в 15:34

   Здравейте, Miho! Може ли да ни споделите кой от алтернативните линкове за Pinnacle не работи при вас. Ще се радваме да ви помогнем да намерите нова връзка за вход.

   0 0
 12. Мистър Ас
  03.11.2017 в 18:44

  Pinnacle si e napalno seriozen i dokazan sayt za zalozi. Jivql sam dosta godini v razlichni evropeyski strani i poneje az samiq zalaga, vinagi e imalo nqkoi okolo men, koyto da e zalagal tochno v pinnacle. I stava vapros vse za seriozni hora s opit v tazi sfera.

  0 0
 13. Dark_Master
  16.10.2017 в 9:14

  Ne smqtam che mneniqta za pinnacle otnosno malkoto machove i lipsata na bonusi sa pravilni. Prosto politikata na tozi bukmeykar e dosta po-razlichna ot ostanalite. Az zalagam pri tqh i bih kazal che dosega ne mi se e nalagalo da se svarzvam s tqg i da gi pitam zashto edi koi si zalog ne mi e priet ili neshto podobno. V pinancle zalagash i chakash – ili pechelish ili gubihs, nito shte ti otkajat zaloga, nito shte ti vzemat pechalbata.

  0 0
  1. niko
   18.10.2017 в 15:28

   Така е, добре си им го обяснил. Факт е, че хората не оценяват така, както трябва, PINACLE. Писали са по-горе – това е букмейкър за професионално залагащи

   0 0
 14. Mitaka
  16.10.2017 в 6:55

  Залозите на живо са гола вода.. Пинакъл е букмейкър, от който не се интересувам и не проучвам, тъй като съм решил да залагам с друг, обаче когато още се чудех кой да избера, Пинакъл определено не попадна дори в топ 5 от изборите ми.

  0 0
 15. Ваньо
  12.10.2017 в 10:33

  Без спортна борса почти нямат шанс да впечатлят. Да се коригират.

  0 0
 16. Не казвам
  09.10.2017 в 10:01

  тоз букмейкър изглежда много слаб откъм спортни предложения разгледах сайта им но нищо не ми хареса в него нито платформата нито предложенията може да са високи коефициентите им ама то като няма на какво да заложиш какъв е смисъла

  0 0
 17. P_brizov
  28.09.2017 в 7:37

  Хора, това е букмейкър за сериозни залагащи. Pinnacle от край време е известен с високите си коефициенти. Тях не ги интересува дали ще имат 100 или 200 клиента по-малко, защото тези които залагат при тях играят с големи суми, правят големи залози. Дават им високи лимити и не ограничават акаунтите, като това трщбва да сеприема като бонус. Аз играя само и единствено там и мога да потвърдя че са напълно точни в тези отношения.

  0 0
 18. МарМарин
  26.09.2017 в 14:52

  Казиното на живо в Pinnacle е супер добро. Аз лично ги харесвам изключително много. Тук има една особеност – този букмейкър не е за обикновените залагащи. Като цяло е насочен за по-професионално залагащите. Може да смените и работещия линк – вече има нов за 2017!!

  0 0
  1. 01.10.2017 в 0:37

   Здравейте! Благодаря за изказаното мнение за Pinnacle! Колкото до алтернативния линк – вече е заменен с нов. Поздрави,
   Efirbet.com

   0 0
 19. Румен
  23.09.2017 в 14:49

  Благодарности и от мен за работещия линк. Беше ми интересно да се запозная с Pinnacle, понеже чувам противоречиви мнения за тях, но това е без значение. Няма как всички да ги харесват.

  0 0
 20. marin gerofgiev
  11.09.2017 в 7:51

  За мен това е много прехвален букмейкър. Нито да има хубава платформа за залози на живо, нито някакви бонуси. В момента кой не търси залаози на живо? Може да имат високи коефициенти, но не вярвам да имат висок брой клиенти.

  0 0
 21. Antoan sertov
  10.09.2017 в 22:02

  mersi za raboteshtiq link!

  0 0
 22. Виктор Димитров
  29.08.2017 в 8:13

  По мое мнение Pinnacle е топ избор, когато става въпрос за коефициенти. Когато обаче говорим за пазари и брой мачове – доста са назад от останалите. Това е букмейкър за залагащите на основни пазари, които търсят високи коефициенти, като мен. Аз съм доволен от този букмейкър и досега не съм имал проблеми със залозите в сайта им. Мога да кажа, че печалбите ми се увеличиха доста, откакто залагам при тях, а това най-вече се дължи на коефициентите. Мобилната им услуга я бива. Чат пат ми се налага да я използвам и не съм срещал проблеми.

  0 0
 23. Георги
  23.08.2017 в 20:57

  Спортните им залози са сред най-добрите. Моето мнение е, че Pinnacle имат потенциал.

  0 0
 24. Иван
  09.08.2017 в 16:07

  „Top of the top“…… не случайно в кавички. И тая оценка, където сте им е дали им е много ако ме питате мен. Никакви начални бонуси, ако имаш някакви запитвания и пишеш на пощата им (единственият ти избор, защото явно са преценили, че няма нужда от чат, телефони и т.н.) ще ти се наложи да се въоръжиш с търпение. Отговорът докато пристигне и ти ще забравиш защо си ги търсил…

  0 0

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *