Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Препоръчваме Ви да разглдате някои от най-предпочитаните сайтове за залози, които разполагат с лиценз от НАП:

PlanetWin365 за България – Линк и мнения

Бонус нов клиент
Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.
PlanetWin365 потребители по страна
Последно променено от Efirbet :

Въведение

Букмейкърският сайт за онлайн залози PlanetWin365 е собственост на компанията SKS365 Group. Тя е австрийска компания, създадена през 2009 г. в Инсбрук. Там се намира и един от централните офиси на компанията. Другият е във Виена. Освен сайта за онлайн залози, SKS365 разполага с повече от 1300 наземни пункта за залози в цяла Европа. Предложенията за залози включват спортни събития, казино игри и онлайн покер. Компанията е популярна с факта, че си партнира с футболната организация на FIFA за разобличаването на уредени мачове.

PlanetWin365 разполага с повече от един милион активни клиенти. Една от основните причини те да избират този букмейкър са стотиците възможности за залог на почти всяко спортно събитие в сайта. SKS365 Group е спонсорирала доста спортни събития, отбори и лица. Сред тях са волейболният Трентино (Италия), ръгби отборът на Инсбрук, отборът на Honda, който се състезава в MotoGP и други.

В света на футбола личат имената на Парма, Лацио и Палермо. Бразилският футболист Роберто Карлош е сред най-изявените имена, които участват в популяризирането на бранда PlanetWin365. Сайтът е наличен на 13 езика, сред които е и българският.


Регистрация

За да отворите сметка в сайта на букмейкъра, трябва да изберете бутон „Регистрирай се”, който се намира горе вдясно на сайта. Ще се покаже формата за регистрация, която трябва да попълните. Тя изисква следната информация:

 • Лични данни – име, фамилия, държава, град, адрес, телефон, данни за раждане;
 • Информация за документ – трябва да въведете данните от своята лична карта, паспорт или шофьорска книжка;
 • Данни за акаунта – потребителско име, парола, e-mail адрес, валута и промоционален бонус код, ако разполагате с такъв.

Накрая се съгласявате с условията и правилата на компанията, след което потвърждавате вашето желание да създадете акаунт в системата на PlanetWin365. Може да видите как изглежда формулярът и полетата, които се изискват за попълване:

PlanetWin365 регистрация
Регистрационна форма в PlanetWin365

Може ли да се регистрираме в PlanetWin365 от България?

Да, България е сред наличните избори за селекция, когато избирате държава, по време на регистрация. Трябва само да намерите възможност за вход в сайта.

Има ли алтернативен линк за вход в PlanetWin365.com?

Доста често официалният сайт на компанията е с блокиран достъп за мнозина. В такъв случай трябва да опитате вход през алтернативен линк. Може да пробвате с този работещ линк:

Активиране на акаунт

След като приключите процеса по регистрация на вашия акаунт, трябва да проверите въведения от вас имейл за нови съобщения. Там трябва да има такова от PlanetWin365, което да съдържа актуален линк за активация на акаунта ви.

Как да верифицираме акаунта преди теглене?

Верифицирането е нужно, за да потвърдите своята самоличност. Самият процес се извършва, като представите на компанията копие от ваш личен документ. Така ще се сверят въведените данни и тези, които представяте. За целта се използва лична карта, паспорт или шофьорска книжка.

Възстановяване на изгубена парола

За да възстановите паролата си, трябва да изберете бутон “Забравена парола?”, намиращ се до полетата за вход. Ще видите, че трябва да се свържете с компанията и да изискате временна парола. Начините за контакт ще намерите към края на ревюто.


Ревю на сайта – Дизайн, структура и навигация

Началната страница на сайта може да ви се стори малко претрупана, но информацията, която съдържа е доста важна и интересна. В горната част са логото на компанията и полетата за вход и регистрация. Под тях се намира основното меню на сайта. В лявата част са всички спортове, на чиито събития може да залагате. В централната част на екрана разполагате с информация за някои от най-интересните предстоящи събития. Там ще видите и някои оферти на компанията. Интерес правят областите ”Market Movers”, ”Мач на деня” и ”Бестселър”. Те са доста интересни и ви показват кои са най-търсените пазари, или къде движението на коефициентите е най-голямо. Интересната област в дясната част е фишът за залози. Там се показват всички избрани от вас селекции за залог. В долната част на сайта може да намерите информация за лиценза на компанията, както и връзки към допълнителни данни за нея. Ще намерите и профилите на букмейкъра в социалните мрежи.

Структурата на сайта, на пръв поглед, наистина изглежда претрупана. На някои може да не им допада, но всъщност началната страница е доста информативна.

PlanetWin365 начална страница
Изглед от началната страница на PlanetWin365

Спортни залози в PlanetWin365

Възможностите за спортни залози са налични още в началната страница на сайта. Другата възможност да ги достигнете е през раздел „Коефициенти” в основното меню. Откъдето и да изберете да навигирате, имате възможност да разгледате предстоящите събития за конкретния ден, за няколко дни напред или всичко налично за залози в сайта. В него има доста интересни раздели, които рядко може да срещнете при другите букмейкъри. Един от тях е “Коефициент по-малък от”. Тази секция ви позволява да нагласите максимален коефициент на пазарите за краен резултат и да видите какви събития са налични. Може да настроите и прегледа си конкретно за деня или за събитията, които ще започнат до няколко часа. Имате възможност да разгледате всички събития разделно, по спортове.

Друга добра възможност е раздел „Market Movers”. Нужно е да сте регистриран потребител на компанията и да имате поне 10 залога на месец, за да получите достъп до уникална статистика. Тя ви показва как се променят коефициентите за определени събития, на които се залага най-много. Интересни раздели от PlanetWin365, които си заслужават вниманието.

Какви възможности се предлагат?

Възможностите са повече от добри. Освен, че са покрити доста голяма част от първенства, турнири и лиги, за всички събития, разполагате с огромно количество пазари за залог. За футболните мачове, те са близо 700. Тенис срещите разполагат с повече от 40 възможности за залог. Баскетбол – над 300. За събитията от другите спортове ситуацията е подобна. Това е една от отличителните черти на този букмейкър. Сред наличните пазари са залози за краен победител, общ брой голове/точки, много възможности за под/над залози, точен резултат за края на мача, първо или второ полувреме. Имате страхотни възможности за комбинирани залози, като например да заложите на двоен шанс за даден отбор и в мача да има 2 или 3 гола.

Само като си представите, че разполагате със стотици разнообразни пазари, на които да заложите, нещата придобиват доста сериозен характер. Налични са и т.нар. Антепост залози. Това са дългосрочни предложения, в които например залагате за шампион на даден турнир или първенство. PlanetWin365 може да не разполага с най-лъскавия дизайн, но определено си знае работата, от гледна точка на предложения за спортни залози.

Нашето мнение за коефициентите им

Направихме оглед на коефициентите за няколко различни спортни събития, които се предлагат в PlanetWin365 и в други онлайн букмейкъри. Изводът е, че компанията не е сред водещите букмейкъри, що се отнася до високи коефициенти. Да, за някои пазари те са добри и се доближават до максималните налични, но общата картина на ситуацията показва, че PlanetWin365 изостава. В крайна сметка, предимството на австрийската компания са множеството пазари, които се предлагат. От тях наистина може да извлечете много, а коефициентите ще ви допаднат, понежe на други места подобни пазари са голяма рядкост.

Ако търсите букмейкър с топ коефициенти, но по-малко възможности за залог, бихме ви препоръчали Pinnacle. Компанията е сред основните лидери във високите коефициенти за спортни събития.Бонуси

Почитателите на спортните залози могат да се възползват от 3 бонус оферти, които PlanetWin365 им предлага в своя сайт. Нека видим кои са те и в какво се изразяват.

До 255% допълнителен бонус

Имате възможност да добавите допълнителна печалба към всички ваши печеливши множествени залози от поне 5 селекции. Бонусът се дава в зависимост от броя на мачовете в един фиш. Коефициентите, върху които се изчислява бонусът, трябва да бъдат поне 1,15. Потенциалната допълнителна печалба може да изчислите, като умножите общия коефициент на талона със съответния процент на бонуса.

Happy Hour Bonus – до 275% допълнителна бонус сума

Тази оферта е подобна на първата, но се дава за залози, направени в определени интервали. Валидна е всеки ден за поставени залози между 11:00 ч. и 12:00 ч., както и в периода между 23:00 – 00:00 ч. Имайте предвид, че представените часове са в българско време. Бонусът ще бъде добавен само ако видите името му в долната част на вашия фиш. Коефициентът на събитията трябва да бъде минимум 1,15, за да се изчисли бонус върху тях. Ако направите залога си извън промоционалните периоди, към него ще се добави процент на бонуса от първата оферта.

Planet MEGA Bonus – до 365% повече

Тази бонус оферта е активна само по специални поводи, които се определят от компанията. Ако бонусът е в действие, ще получите такава информация. Ще разберете и за периода на валидност. Ако той е активен, ще видите името на бонуса в края на вашия фиш. Коефициентите на събитията, върху които се добавя процент, трябва да бъдат 1,15 или повече. Ако сте активирали тази бонус оферта, другите две няма как също да бъдат активни.

В следващата таблица може да разгледате какъв процент бонус получавате при определен брой събития за всеки един от бонусите:

Брой познати събитияБонус до 255%Happy HourMEGA Bonus
55%5%5%
610%10%10%
715%15%15%
820%20%20%
925%25%25%
1030%30%35%
1135%40%45%
1240%50%55%
1345%60%65%
1455%70%75%
1565%80%85%
1675%90%95%
1785%100%105%
1895%110%115%
19105%120%125%
20115%130%135%
21125%140%150%
22135%150%165%
23145%160%180%>
24155%170%200%
25165%180%220%
26175%190%240%
27195%210%260%
28215%230%280%
29235%250%300%
30255%275%365%

Вземете своя бонус


Залози на живо

В сайта на компанията се предлагат и възможности за залози на събития в реално време. За да видите кои са те, трябва да изберете раздел „Залагане на Живо” от менюто в лявата част на началната страница или на спортния раздел. Ще ви се покажат всички събития към даден момент, както и пазарите към тях. Когато изберете върху дадена среща, ще видите всички налични пазари само за конкретния мач. Освен тях на ваше разположение е и платформа за проследяване на живо. Тя показва всяко едно действие от мача и на тази база създава статистика в реално време, която може да ви е от полза в избора на залог.

Разполагате и с раздел „Многостранен преглед”, който ви позволява да следите едновременно няколко събития. Тогава, обаче, ще виждате само резултата и пазарите към събитието, без платформата за следене в реално време. Календарът на събитията показва кои са предстоящите срещи, на които ще може да залагате на живо. Наличните пазари са доста разнообразни, а всяка промяна в коефициентите се отбелязва със съответната стрелка за повишаване или понижаване.

PlanetWin365 залози на живо
Секция със залози на живо

Излъчване на живо – Live stream

В сайта на PlanetWin365 не се предлага пряко предаване от спортните събития. Това е един от недостатъците на този букмейкър. Доста от водещите компании вече разполагат с подобна услуга, а тя е от голяма полза за хората, които залагат на живо.


Кеш-Аут опция

Другият голям недостатък на австрийския букмейкър е липсата на опцията за преждевременно затваряне на залога (т.нар. Cash-Out). Наред с многото възможности за залог, наличието на тази опция щеше да направи PlanetWin365 доста по-предпочитана дестинация за спортни залози.

Ако търсите букмейкър, който да ви предлага live stream в своя сайт, както и опцията Кеш Аут, бихме ви препоръчали онлайн букмейкъра Bet365. Той е сред водещите компании за спортни залози онлайн.


Депозит и теглене – методи

Ще разгледаме подробно всички налични методи на разплащане, които PlanetWin365 предоставя на своите клиенти. Имайте предвид, че всяка една транзакция, независимо дали е депозит или теглене, е освободена от такси.

Метод за разплащанеМинимален депозитМаксимален депозитВреме за транзакцияТакси
Neteller ЛогоNeteller€10€20,000ВеднагаБез Такса
Skrill ЛогоSkrill€10€20,000ВеднагаБез Такса
Paysafe Card ЛогоPaysafe Card€10€20,000ВеднагаБез Такса
EcoPayz ЛогоEcoPayz€10€2,500ВеднагаБез Такса
Метод за разплащанеМинимум изтеглянеМаксимално тегленеВреме за транзакцияТакси
Neteller ЛогоNeteller€30€20,0001-2 ДниБез Такса
Skrill ЛогоSkrill€30€20,0001-2 ДниБез Такса
Paysafe Card ЛогоPaysafe Card€30€20,0001-2 ДниБез Такса
EcoPayz ЛогоEcoPayz€30€2,5001-2 ДниБез Такса
Допълнителна информация
 • Дебитна или кредитна карта – приемат се VISA и Mastercard. Депозитите се извършват веднага, а обработката на тегленето отнема 1-2 дни.
 • Paysafecard – чрез този метод на предплатена карта можете само да депозирате средства по сметката си. Те се извършват мигновено.
 • Neteller и Skrill – при двата метода са позволени депозити и тегления. Депозитите се извършват веднага. Тегленията от сметката ви отнемат 1-2 дни.
 • EcoPayz – при този метод също са позволени всякакъв вид разплащания.
 • AstroPay – друг метод на предплатена виртуална карта. Тя ви позволява да депозирате веднага, а при тегленията ще трябва да изчакате от 1 до 2 дни.
 • Банков трансфер – чрез този метод са позволени само тегления. Времето за осъществяването им отнема между 1 и 2 дни.

PlanetWin365 mobile – мобилна версия и апликации

PlanetWin365 мобилна версия

Букмейкърът разполага единствено с мобилна версия на своя сайт. Апликации за различните устройства не се предлагат. Версията, обаче, е налична и достъпна за всякакъв вид смартфони и таблети.

Тя е създадена с адаптивен дизайн, който се разполага спрямо екранната площ на устройството.

Мобилната версия на PlanetWin365 е удобен начин да правите своите залози на спортни събития, преди мача и на живо. Всички възможности, които ще видите в пълната версия на сайта, са налични и за залагащите през мобилни устройства.

Дизайнът на мобилната версия е доста добър и предлага лесна навигация, която ще ви помогне да достигнете бързо до желаните от вас събития.


Affiliate програма

В опитите си да се разрасне, компанията предлага партньорска програма за всеки желаещ да я промотира. Нужно е да се свържете с Affiliate представителите на компанията и да им се представите, като обясните и плановете, с които смятате да рекламирате името на бранда. С най-голям шанс са хората, които разполагат със сайтове на спортна тематика, защото са пряко свързани с част от предложенията на PlanetWin365. Веднъж одобрени, ще получите достъп до специални материали, с които да рекламирате бранда. Вашата цел ще бъде да доставяте нови клиенти на компанията, а в замяна на това ще получавате комисионна от техните залози.

Комисионната е различна за отделните предложения, с които букмейкърът разполага, но достига до 50%. В правилата за Афилиейт програмата има точка, която гласи, че тези партньори, които не доставят поне 5 активни играчи за период от 2 последователни месеца, ще бъдат изключени от партньорската програма. Това донякъде е в ущърб на бъдещите партньори, но явно компанията иска да си партнира само със сериозни и работещи афилиейти.

Регистрирайте се оттук: http://www.affiliates.365planetwinall.net/


Грижа за клиентите

Сред положителните белези, които могат да бъдат отметнати в грижата за клиентите, е секцията с „Правила”. Тя съдържа информация за всички спортни събития, на които може да залагате. Обяснени са и различните пазари. Другата важна особеност е секцията за отговорно залагане. Тя съдържа информация за симптомите на хазартната зависимост и мерките, които трябва да бъдат предприети, при подобен случай.

Като минус може да се отбележи липсата на секция с най-често задаваните въпроси. Тя е много полезна, когато даден клиент има проблем със залог. За тази цел, обаче, съществува и центърът за обслужване, чиято цел е да отговори на вашите запитвания. Начините за връзка са няколко, но бихме искали да изразим разочарованието си от чата на живо и връзката чрез скайп. Те трябва да са едни от най-бързите начини, по които да получите отговор, но всъщност реакцията е бавна.


Контакти

Представяме ви всички възможни начини, по които може да се свържете с компанията.

 • Чат на живо – има такава опция в сайта на компанията, но с нея изпращате въпроса си и трябва да изчакате отговора на въведения имейл.
 • E-mail – може да пишете директно на имейл адреса на компанията: support-bg@planetwin365.com.
 • Телефон: +359 2 492 5926.
 • Факс: +43 0 512 341 325.
 • Skype – профилът на компанията е с име: planetwin365support.
 • Адрес – централният офис на компанията се намира на следния адрес:
  Office 1/1339 Level G,
  Quantum House, 75,
  Abate Rigord Street,
  Ta’ Xbiex,
  XBX 1120,
  MALTA

Финални думи и оценка

Най-голямото предимство, което може да се изтъкне за букмейкърската компания PlanetWin365, е наличието на множество пазари за залог. Спортните събития, на които може да заложите също изобилстват. Сайтът предлага интересни възможности, като търсене по коефициент и преглед на най-залаганите събития. Наличието на залози на живо също е един плюс. Предлагат се и хубави бонус оферти за допълнителни печалби, но няма бонуси при регистрация или при презареждане на сметката. Липсва основна функция, каквато е Кеш Аут. Друг минус е липсата на пряко предаване. От към коефициенти, видяхме, че PlanetWin365 няма кой знае с какво да се похвали. Информацията за клиентите в сайта също е недостатъчна, а връзката с отдела за обслужване става бавно.

Оценката ни за компанията е 6 от 10, защото има доста солидни минуси, които трябва да изчисти, за да спечели по-високо отличие. Помислете добре, ако предпочитате да залагате на високи коефициенти и с наличието на допълнителни функции в сайта на даден букмейкър. Ако, обаче, предпочитате залози на разнообразни пазари, които се предлагат и за събития в реално време, PlanetWin365 ще ви свърши работа.

Посетете PlanetWin365

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.