Петър Борисов

Серия А изглежда няма да се поднови по план

Видяно 7 пъти
Серия А засега се отлага

Италианската Серия А изглежда, че няма да бъде подновена по план. Надеждите това да се случи бяха за 13 юни и дори официално бе насрочена тази дата. Премиерът на Италия Джузепе Конти обяви забрана за всички спортни събития до 14 юни. За Серия А има възможност да се направи изключение, но към момента това не изглежда, че ще се случи.

Италианското правителство и футболните хора така и не могат да се разберат за т.нар. медицински протокол, който да се прилага за началото на двубоите. Играчи, отбори и лига са се обявили против мярката, според която, ако има заразен играч, то целият отбор трябва да се постави под двуседмична карантина. Искането им е да е както в немската Бундеслига – само заразеният да бъде слаган под карантина. Неразбирателството и забраната на премиера засега отлагат плануваният старт на футболното първенство да се случи по план.

Петър Борисов

Експерт Петър Борисов

Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Публикувано на 18 май 2020
Публикувай мнение

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!