Bet365 са букмейкър, познат с промоциите, които предоставя на редовните си клиенти. Бонус програмата, предвидена за феновете на покера, е наистина забележителна. Покер клуб Лоялност предлага на членовете си не само бонуси, но и нови стимули за игра като ранкинг система и различни мисии. Иновативната игра се осъществява чрез софтуер, разработен специално за целта.

Какво представлява Покер клуб Лоялност?

Програмата Покер клуб Лоялност е кампания, предназначена за всички играчи в покер сектора на Бет365. Всички покер игри, предлагани на сайта, се включват в промоцията. Участвайки в нея, вие трупате Статус Точки, които по-късно ще бъдат обменени срещу специални Bet365 монети. Тематичната валута може да изхарчите в магазина на букмейкъра, като я обърнете в парични награди, място в раздавания или специални условия за залози. Увеличавайки своите точки, вие се изкачвате в игралната йерархия на сайта. Всеки ранг ви носи различни промоции и по-изгодни условия за игра.

Рангове и стъпки в Покер клуб Лоялност

За да се издигнете в покер йерархията на Бет365 трябва да следвате и изпълнявате различни мисии, поставени ви от букмейкъра. Играта е разделена на нива, всяко от които се състои от различен брой стъпки. Влизате в играта автоматично, след като инсталирате специалния софтуер за покер клиенти. Апликацията сама ще ви подсеща докъде сте стигнали. Колкото повече мисии изпълните, толкова по-високо в ранглистата се изкачвате и трупате Статус Точки, които по-късно може да осребрите за Bet365 монети.

 • С първата си покер игра на сайта получавате автоматично ниво Бронз.
 • Сребърен ранг придобивате, когато реализирате поне 30 Статус Точки за един календарен месец. Сребърната стълба се състои 25 стъпки, разпределени в 10 мисии.
 • Ако за 30 дни спечелите 200 точки, преминавате на ниво Злато, което се състои от общо 20 стъпки, разпределени в осем различни етапа.
 • 800 Статус Точки, реализирани за един месец, ви носят статут Платина. Платинената стълба определено е за сериозни играчи. В нея има 35 нива с общо 85 стъпки.
 • Най-високо в йерархията стоят притежателите на ранга Диамант. За да се сдобият с него, през последните три месеца те са успели да спечелят най-малко 15 000 Статус Точки. Притежателите на този престиж получават автоматично премия в размер на 2500 Bet365 монети. Диамантеният ранг има 350 стъпки, разпределени в общо 50 нива.

Правила и условия

Сдобилите се на нивата Сребро, Злато и Платина ги запазват в останалите дни от месеца, както и през следващия календарен месец. Притежателите на платинения ранг пък го запазват за текущото календарно тримесечие, както и за следващото.

Вижте подробности за привилегиите, които ползвате като притежатели на различен ранг в сайта:

Мисиите в Покер Клуб Лоялност

Точките в Покер клуб Лоялност се трупат автоматично, след като сте изпълнили всички стъпки на дадена мисия. Може да откриете различните мисии в съответния бутон на софтуера, който сте си инсталирали. След като натиснете „старт“, той сам ви подсеща какво ви остава, за да изпълните условията за реализирането на следващата печалба. Тя се прибавя към сметката ви, веднага щом сте завършили мисията си. На нейно място автоматично се появява следващата.

Какво може да купите от магазина?

Както споменахме, участието ви в кампанията се награждава с различни суми от валутата на Бет365. С тях може да пазарувате в магазина на букмейкъра. Може да си купите билети за различни турнири или за кеш игри. Пазарувате и увеличения на игралния си баланс, както и право на участие в Twister Sit & Go турнирите. Онези от вас, които са стигнали ниво Платина или Диамант, могат директно да купуват реални пари в брой.

Важни правила на Покер Клуб Лоялност

 • Член на Покер Клуб Лоялност става всеки играч, който се е регистрирал по надлежния ред в системата на Bet365.
 • Статус точки се събират, като участвате в игри за реални пари. Трябва да сте платили такса за участие в турнир или в играта Sit & Go. Другата възможност е да залагате чипове на кеш маса в Bet365 покер, от която е взет рейк.
 • За всяко евро и паунд (и левовия им еквивалент), изразходвани по описаните по-горе начини, печелите 10 Статус Точки, които ви водят напред по Стъпките Лоялност.
 • Помнете, че за да стартирате изпълнението на дадена мисия, трябва да натиснете бутона „Старт“ в покер апликацията. В противен случай, програмата няма да отчита достиженията ви и дори да покриете условията на дадена мисия, няма да сте я изпълнили в действителност.
 • Ако за 3 месеца нямате нито един платен рейк или вход за турнир, губите всичките си Бет365 монети.
 • Монетите Bet365 са валидни в рамките на 12 месеца след получаването им. Ако не ги изразходвате в този срок, губите правото си над тях.

Правила и условия

За кого е подходящ Покер Клуб Лоялност?

Програмата Покер Клуб Лоялност е жест от страна на Бет365 към всички редовни играчи в покер сектора на сайта. Тя несъмнено увеличава тръпката от играта, а ранкинг системата ви кара да се почувствате като част покер елита. Не са необходими специфични изисквания, за да станете част от кампанията за лоялни клиенти. Достатъчно е само да имате желание за игра и да бъдете сред редовните играчи на сайта. Именно постоянството ще ви издигне в покер йерархията на Бет365 и ще отключи нови награди и възможности.

Вход в покер клуб „Лоялност“

Публикувано на

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *