Efirbet

Покер софтуер на Bet365 – сваляне и инсталиране

Видяно 765 пъти
покер софтуер в бет365

Залозите на Покер са един от разделите, достъпни в платформата на Бет365. Игрите и възможностите, които букмейкърът предлага, са наистина разнообразни. Най-важното обаче е, че той издига покер игрите на ново ниво, предоставяйки на своите клиенти специално разработен софтуер. В този текст ще ви покажем как да го изтеглите и инсталирате, за да се насладите на любимите си игри в Bet365.


Какво ви дава Покер апликацията на Бет365?

Единственият начин да играете покер на сайта на Bet365, е да инсталирате специалния софтуер на компанията. Може би се чудите защо, а някои от вас дори се дразнят. Искаме да ви уверим, че покер софтуерът с нищо няма да затрудни или утежни процеса на играта ви. Програмата не изисква специални усилия или характеристики от вашето устройство и няма да помрачи преживяванията ви. Тъкмо напротив, апликацията чувствително ще подобри играта ви и ще разшири вашите възможности. Чрез софтуера си букмейкърът ви предоставя покер игри от ново поколение. Бет365 е разработил цялостна програма, рейтинг система и различни кампании за своите потребители. Апликацията ще бъде особено полезна за лоялните клиенти на компанията, които играят редовно. Чрез нея ще може да следите на какво ниво в покер йерархията на Бет365 сте и какво още трябва да изпълните, за да продължите да изкачвате стълбицата. Не на последно място трябва да отбележим, че софтуерът ще намали трафика на данни за игра, което е от особено значение, ако играете от мобилно устройство.


Как да изтеглите покер софтуера на Bet365?

Първата стъпка към изтеглянето на Бет365 покер софтуера е да отворите сайта и след това да това изберете секция „Покер“ от най-горната лента за навигация. Пред себе си ще видите бутон „Изтегли“. Щом го натиснете, апликацията ще се свали автоматично. В повечето случаи последният изтеглен файл остава в долната част на браузъра, така че да ви е под ръка. Ако вашият случай е различен, идете в системното меню на браузъра си, изберете секция Downloads/Изтеглени и ще го видите.

Свалете апликацията за Bet365


Инсталация

Дори да не сте експерти в боравенето с компютър, не се притеснявайте. За ваше удобство мобилната апликация на Бет365 сама ще ви преведе през етапите на инсталация. Щом отворите файла, пред вас ще се появи началният екран, който ще поиска от вас да се запознаете с Общите условия на бранда и да посочите, че сте съгласни с тях. След това трябва просто да натиснете бутона „Напред“. Инсталационният файл ще започне да сваля цялата програма автоматично. В зависимост от качеството на интернет връзката ви, това ще отнеме различно време. Няма да се наложи да чакате много, защото апликацията не е голяма. Дори по някаква причина изтеглянето да бъде прекъснато, не се безпокойте. Системата ще остави пряк път за достъп до инсталационния файл на вашия десктоп. Когато връзката ви се подобри, може да се върнете към инсталацията.


Какво следва?

След като вече сте инсталирали покер програмата, тя ще поиска от вас да се логнете в профила си. Хубавото тук е, че апликацията ви позволява да направите нова регистрация от самата нея, без да се налага да влизате в сайта на Бет365 специално за това. От софтуера може да заредите пари по сметката си и да купувате чипове и билети за участие в различните игри. В горната лента за навигация ще видите рейтинга си и точките си, както и достъпните мисии. Всичко, което остава да направите, е да се насладите на играта!


Покер апликация и мобилни устройства

Още една добра новина е, че покер апликацията на Bet365 е налична и за мобилни устройства с операционни системи Android и iOS.

Инсталиране на покер апликацията на Бет365


Как да инсталирате на Android?

Инсталацията с Android протича по същия начин, който описахме по-горе. Трябва да отворите сайта на букмейкъра, да влезете в раздел „Покер“. Ще го откриете в системното меню в горния ляв ъгъл на сайта, където трябва да изберете „Игрални продукти“. Системата ще ви предложи да свалите инсталационния файл на устройството си. След това самата инсталация е идентична и няма да срещнете трудности, щом вече сте прочели текста ни. Имайте предвид, че ако ще играете през покер апликацията на Бет365 през Android, няма да може да я откриете в търсачката на Google Market. Причината са политиките за сигурност на Google. Затова ще се наложи да я дръпнете директно от сайта на букмейкъра, но това няма да ви затрудни особено.


Как да инсталирате с iOS?

Ситуацията при потребителите на iPhone и iPad е малко по-различна. Ако сте сред тях, ще може да изтеглите покер апликацията си както от сайта на бранда, така и през App Store-а на устройството си. Ако изберете втория метод, имайте предвид, че апликацията се казва Bet365 покер.

След всичко прочетено сте напълно готови да изтеглите своята покер програма от Бет365 и да започнете да играете.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Bet365 отговорна игра

Efirbet
Експерт
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай