Най-новият букмейкър е вече в България Спорт Бонус: до 30лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + до 300лв Нов Клиент
ВХОД
РЕГИСТРАЦИЯ
Атанас Танев

Преди да започнете да прилагате системите за залози

Видяно 13 пъти
Преди да започнете да залагате със системи

Предполагаме сте чували, че при онлайн залози се прилагат и специално разработени системи за залагания, които някой опитните играчи използват, за да печелят по-често и по-големи суми.

Ако сте нов в онлайн залозите обаче, е добре да не прибързвате да използвате тези стратегии поне докато не натрупате достатъчно опит, за да ги прилагате без риск да изгубите големи суми.

Като начинаещ играч най-важно е да си изберете няколко букмейкъра с добра репутация като Efbet, Bet 365, Betfair, Спортингбет, да откриете за себе си каква сума можете да залагате, без да пострада бюджета ви и да следите внимателно футболните прогнози и анализите на спортните срещи, които правят спортни сайтове като Efribet.com.

Ако държите да правите онлайн залози използвайки стратегии, трябва да отделите време, за да разучите всяка една стратегия, да вникнете в начина и на „работа”, да тествате и едва тогава да изберете тази, която ви допада.

Почти всички стратегии, които се прилагат в залозите имат дългогодишна история и могат да бъдат ефективни, но също така могат да са и доста рискови, ако не сте напълно наясно как да ги прилагате. Някой от стратегиите са доста агресивни и почти всички стоят на основата на математически изчисления, които показват каква ще е печалбата или загубата на база залогът, който искате да направите.

За да залагате, използвайки система трябва да сте максимално информирани как работи, да познавате детайлно играта на отборите, на които искате да залагате и да не залагате емоционално.

Различните стратегии, които опитните играчи прилагат в онлайн залозите могат да бъдат доста ефективни, но за да се прилагат, е нужен по-голям опит, добра банка, редовно следене на футболните прогнози и анализи и в никакъв случай да не се прескача лимита на сумите, които играча може да си позволи да заложи.

Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.
Коментирай