Efirbet

Рубрика за прогнози „Право в целта“ в Efbet

Видяно 2725 пъти
1
рубрика право в целта в ефбет

В букмейкърския сайт на Efbet можете да разгледате една от най-атрактивните рубрики за футболни прогнози “Право в целта“, която се води от известния журналист и спортен анализатор Жаклин Михайлов. Последният публикува своите майсторски предвиждания за най-интересните мачове на стария континент и други точки на света. Специалистът често дава точни прогнози, които повишават шансовете на играчите за печалба от футболните залози.


Къде да намерим рубриката Право в целта?

Рубриката за прогнози е достъпна от главната страница на сайта, след Efbet whod, или на адрес prognozi.efbet.com. В нея са подредени прозорци с различни прогнози и анализи. Натискайки върху даден прозорец за определен мач, пред вас ще се появи изчерпателното мнение на специалиста под формата на статия. Събитията са подредени по дати, за да се ориентирате по-лесно, когато използвате предвижданията си, за да реализирате вашите футболни залагания.

Линк към рубриката


Кой е Жаклин Михайлов?

Спортният журналист Жаклин Михайлов е роден на 14.10.1963 година. Той е писал статии и анализи за най-известните спортни издания в България, а днес води рубриката “Право в целта“ в сайта на първия лицензиран онлайн букмейкър в страната – Ефбет. Футболните фенове ще запомнят Михайлов като основател и бивш директор на спортния ежедневник „Меридиан мач“. Той е и един от първите директори на българското издание на квалитетното списание „Дон Балон“, където е и началник на сайта. Жаклин е футболен експерт, който може да разнищи всеки един мач и определено прогнозите му си заслужават да бъдат прочетени.

 

Какви прогнози ще намерите в рубриката Право в целта?

прогнози от Жаклин Михайлов право в целта
Изглед от сайта на Ефбет и рубриката на анализатора Жаклин Михайлов

Жаклин Михайлов публикува футболни прогнози за по-голямата част от европейските шампионати и турнири. Той следи изкъсо развоя на футболните сблъсъци и си дава ясна сметка за това кои са фаворитите и аутсайдерите. А ето и за кои първенства ще намирате най-често прогнози:

 • Висша лига Англия
 • Лига 1 – Франция
 • Първа Бундеслига – Германия
 • Серия А – Италия
 • Първа Професионална Лига – България
 • Ла Лига – Испания

Разбира се, ще можете да откриете прогнози за първенства извън Европа. Експертът често споделя своите предвиждания за мачовете в Бразилия, Аржентина и други точки на света. Ако следите редовно рубриката му в сайта на Ефбет ще останете доволни от поднесените прогнози.

 

Каква успеваемост имат прогнозите на Жаклин?

В повечето случаи прогнозите на Жаклин Михайлов се сбъдват. Най-големият процент успеваемост на предвижданията идва за мачовете от Англия, Германия и Испания. От коментарите на клиентите на Ефбет става ясно, че успеваемостта на прогнозите се движи между 70% и 90%, а някои твърдят, че стига до впечатляващите 95%, което красноречиво говори за анализаторските умения на един от водещите спортни журналисти у нас.

 

Колко често се публикуват прогнозите му?

Жаклин публикува ежедневни предвиждания за футболните мачове през активните сезони. Редом до стандартните прогнози се предоставят и такива за различни пазари достъпни в уебсайта на Ефбет. Ако има ключов двубой, който интересува футболната общественост, то със сигурност той ще бъде прогнозиран от г-н Михайлов в неговата специална рубрика.

 

Какво е нашето мнение за рубриката на Жаклин Михайлов?

Ефбет са едни гърди пред останалите букмейкъри със страхотната рубрика „Право в целта“. Жаклин Михайлов е авторитетно име в българската спортна журналистика, така че играчите могат да гласуват доверие на прогнозите му. Най-хубавото е, че имате достъп до рубриката абсолютно безплатно и дори не е нужно да сте клиент на букмейкъра, за да четете прогнозите. Нашето мнение е, че подобен тип рубрики заслужават поздравления и уважение от клиентите.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Efbet отговорна игра

Efirbet
Експерт
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай
 1. Янков
  Не заблуждавайте относно познаваемостта му!!! Погледнете статистиката от 1.02.18 до 15.07.15 - "Заложени единици: 1167
  Спечелени единици: 1124"
  Честито - 37 единици сте вътре!