прогнози за ЕВРО 2016

Евро 2016 е черешката на тортата през тази година в Европа. Шампионската лига е всяка година, но Европейското само един път на 4. В прогнозите ни за Евро 2016 ще откриете експертни становища и предвиждания на краен резултат и голове под/над. Не е лишен от смисъл и замисълът, че Европейското първенство е с повече класа от Световното, защото събира все повече от добрите европейски състави. Тази година за първи път имаме 24 състава на финалите във Франция, което гарантира още мачове, емоция и немалко изпита бира пред телевизора със семейство и приятели.

Една футболна страна като България копнее за такива форуми, които за жалост нашите национали вече доста години пропускат. Това не пречи да се наслаждаваме на качествения футбол и да се опитаме да спечелим от него. За радост, ние от Efirbet бяхме първите, които споделиха прогнози за България, че най-вероятно няма да се класира на Европейското през 2016-та. Във Франция ще има доста интересни двубои, като съветът е повече да се играе на фаворитите в първите мачове от групите, където всеки гони своето. Естествено, основен такъв са французите, които са домакини и ще искат поне финал. Те са без бижу като Карим Бензема, но често ставаха арена на скандали в миналото и явно са готови да го изпуснат, за да не провокират нови проблеми.

Съставът на Испания също няма как да не се води фаворит, предвид това, че е актуален шампион в надпреварата и играе изключително красив футбол. Висенте Дел Боске има от какво да избира и определено доста му завиждат. Англичаните не играят най-добрия си футбол, но винаги са споменавани като възможни шампиони. Има голям възход при Рой Ходжсън. И не на последно място Италия, която е майстор в елиминациите и излъгването на противника.

Изненада обаче може да дойде отвсякъде. Белгия също напъва много с толкова много класа в състава си. От 10 юни Европа ще е футбол и залозите ще валят, така че се присъедините към нас и следвайте нашите прогнози за ЕВРО 2016.