Финландия - България

UEFA Nations League
Завършил2 : 0

Прогнози с анализи

Финландия – България е друг мач от Лигата на Нациите, на който ще се спрем. Той е в неделя от 19:00, а Bwin предлага разнообразни събития за срещата. Представяме нашето превю и прогноза за двубоя:

За Финландия

Финландия показва израстване в последно време. Това бе възнаградено с класиране за европейското първенство. В евроквалификациите остана единствено зад Италия в своята група. Там спечели четири от петте си домакинства, а и в четирите не допусна гол. Единствено загуби у дома от Италия с 1:2. В Лигата на Нациите обаче започна с домакинска загуба 0:1 от Уелс. После поне победи с 1:0 като гост Ирландия. През седмицата инкасира най-тежката си загуба от четири години насам и падна с 1:5 като гост на Полша в контрола. Имаше и някои ротации, като звездата Теему Пуки не взе участие, но сега ще поведе своите съотборници.

За България

България отново допусна фатални грешки, които доведоха до нова загуба срещу Унгария с 1:3 през седмицата. Въпреки че не стоя лошо на терена и създаде положения, загубата и трите гола във вратата са факт. Така остава със само една победа в последните си 17 мача. В последните си осем срещи има отбелязани само три гола. Като гост е без победа в осем поредни визити. След поредното разочарование Георги Дерменджиев заяви, че за следващите мачове ще разчита на повече млади играчи в състава. Една от евентуалните промени в стартовия състав са включването от първата минута на Георги Йомов и Кирил Десподов, които се появиха като резерви срещу Унгария.

Финландия направи добро впечатление в евроквалификациите и за разлика от България ще участва на европейско първенство. Към настоящия момент финландците определено изглеждат в по-добра кондиция и по-добър отбор от българите. Преждевременно от Winbet са включили много типове залози за мача. България игра добре, но това не помогна да се избегне загубата от Унгария. Сега предстои среща с отбор, който се развива в добра насока напоследък. Това ни кара да очакваме нова загуба за българския национален тим.

Прогнози от други типстъри

Под 2.5 гола@ 1.55
10/10
Финландия да бие@ 1.81
10/10
1, под 2.5 гола