Ница - Байер Леверкузен

UEFA Лига Европа
Завършил2 : 3

Прогнози с анализи

От 22:00 в четвъртък е и срещата от Лига Европа между Ница и Байер Леверкузен. Представяме нашата обоснована прогноза за мача, наличен в Бет365 с разнообразни опции за залагане.

Домакините от Ница

Ница е на трето място в групата и на шест точки от първите две места. Почти сигурно вече е отпаднал от турнира, но все още има теоретични шансове да продължи. Постигна една единствена победа дотук, която беше у дома с 1:0 над Апоел Беер Шева. Останалите три мача ги загуби. Най-тежко падна при визитата на Леверкузен, в която загуби с 2:6. Миналата седмица падна с 1:3 като домакин от Славия Прага, от който загуби и като гост с 2:3. Моментната форма на Ница също не е добра и тимът загуби своите последните четири мача от всички турнири. И четирите бяха с над 2.5 гола и голове в двете врати. Домакините имат и не малко липси. Те ще бъдат без наказаните Морган Шнайдерлин и Хичем Будауи. Каспер Долберг е с Ковид-19, а с контузии са Данило, Данте, Юсеф Атал и Хасане Камара.

Байер Леверкузен

Байер Леверкузен е почти сигурен за следващата фаза и само точка в оставащите два мача ще му е достатъчна за целта. Засега е с три победи и една загуба в групата. Загубата бе с 0:1 като гост на Славия Прага. След като се разправи с Ница, на два пъти победи и аутсайдера Апоел – 4:1 като домакин и 4:2 като гост. Загубата от Славия е единствена за „аспирините“ от началото на сезона от изиграните 14 мача от тях до момента. За гостите под въпрос е участието на Ларс Бендер и Свен Бендер. С коронавирус е Едмонд Тапсоба. С контузии отдавна продължават да са Паулиньо, Сантиаго Ариас и Чарлес Арангуис.

Ница вече загуби тежко визитата си на Леверкузен. В момента не е в добра форма и дори се намира в серия от загуби. Почти сигурно отпада от турнира, дори да успее да поднесе по някакъв начин изненада в този мач. Интересни събития има в Ефбет за мача, които са налице на неговия интернет адрес. Байер Леверкузен очевидно се представя по-добре и е в по-добра форма от своя противник. Постигна убедителен успех над него у дома, а сега очакваме да спечели и като гост.

Прогнози от други типстъри

Двата отбора да отбележат@ 1.67
10/10
Над 2.5 гола@ 1.69
10/10
Байер Леверкузен да бие@ 1.60
10/10
2, над 2.5 гола, гол/гол

  Ница - Байер Леверкузен Сравнение

  Nice
  • Ница
  • Равен
  • Байер Леверкузен
  Bayer Leverkusen

  Двата отбора в

  НицаБайер ЛеверкузенРома
  4
  Класиране
  1
  1
  Форма
  -
  6
  Срещи
  6
  6
  1
  Победа
  5
  4
  0
  Равен
  0
  1
  5
  Загуба
  1
  1
  8
  Голове
  21
  13
  16
  Получени Голове
  8
  5
  3
  Points
  15