Реймс - ПСЖ

Лига 1
Завършил0 : 2

Прогнози с анализи

Последната среща от кръга на френската Лига 1 е в неделя от 22:00. Тя е между Реймс и ПСЖ, като в Бет365 е достъпна с разнообразни варианти за избор на залог. Изготвихме обоснована прогноза за мача:

Домакините от Реймс

Реймс направи добър минал сезон и го завърши на шесто място. Така успя да се класира за Лига Европа, но в четвъртък отпадна от турнира. Това се случи след 120 минути игра при визитата на унгарския МОЛ Фехервар. Гол така и не падна, след което Реймс загуби на дузпите. В Лига 1 новия сезон не го започва добре и е без победа след първите четири кръга. В първия кръг се представи добре и завърши 2:2 като гост на Монако. След това обаче загуби и трите си мача. Вкъщи отстъпи с 0:1 на Лил, а навън падна от Анже и Мец.

Шампионите от ПСЖ

Шампионът ПСЖ не започна по шампионски сезона. В първите два кръга допусна две загуби с по 0:1. Първо падна при визитата си на Ланс, след което загуби и домакинството си на Марсилия. Започна обаче да навлиза в ритъм и първо постигна победа с 1:0 у дома над Мец. В последния кръг беше по-убедителен и с 3:0 взе гостуването си на Ница. Основните играчи вече се завръщат в състава, което също явно оказва влияние. За предстоящата визита аут остават само Хуан Бернат и Лайвин Курзава, докато Идириса Гай е под въпрос.

Реймс се представяше добре през изминалия сезон, но не и от началото на новия. Сега ще търси своя първи успех, а интересното е, че спечели последните си два мача срещу ПСЖ за първенство. Сега отново при Ефбет може да се избира измежду много опции за залог на мача. ПСЖ изглежда се съвзема след първоначално лошия старт. Вече може да разчита и на почти пълен състав и не очакваме да допусне нова изненада.

Прогнози от други типстъри

Над 2.5 гола@ 1.53
10/10
ПСЖ да бие@ 1.26
10/10
2, над 2.5 гола

  Реймс - ПСЖ Сравнение

  Reims
  • Реймс
  • Равен
  • ПСЖ
  Paris Saint Germain

  Двата отбора в

  РеймсПСЖЛил
  14
  Класиране
  2
  1
  -
  Форма
  -
  -
  38
  Срещи
  38
  38
  9
  Победа
  26
  24
  15
  Равен
  4
  11
  14
  Загуба
  8
  3
  42
  Голове
  86
  64
  50
  Получени Голове
  28
  23
  42
  Points
  82