Сърбия - Унгария

UEFA Nations League
Завършил0 : 1

Прогнози с анализи

Сърбия – Унгария е друг мач, който ще разгледаме от Лигата на Нациите. Той също е тази неделя от 21:45, като 1XBet го е включил в програмата си със събития. Ето и прогнозата ни за двубоя:

Представянето на Сърбия

Сърбия остана зад Украйна и Португалия в групата си от евроквалификациите. Все още обаче има шанс за европейското, след като предстои да изиграе финален бараж. В четвъртък се класира за него, отстранявайки Норвегия след 120 минути игра и победа с 2:1 като гост. В Лигата на Нациите все още търси първи успех. Миналият месец направи 0:0 у дома срещу Турция и загуби с 1:3 гостуването си в Русия. За последните си десет домакинства допусна загуба единствено от Португалия. От тях в осем имаше попадения в двете врати. Сергей Милинкович-Савич отбеляза двата гола срещу Норвегия и сега отново ще се разчита много на него. Важни липси не се очертават.

Представянето на Унгария

В четвъртък Унгария не впечатли с играта си, но се възползва чудесно от грешките на България и постигна победа в София с 3:1. Това е втора поредна победа като гост за отбора, който преди това спечели с 1:0 навън и срещу Турция в тази група от Лигата на Нациите. Загуби обаче у дома от Русия с 2:3 след това. Преди това в евроквалификациите Унгария остана четвърти в своята група и зад отборите на Хърватия, Уелс и Словакия. В последните си общо 15 гостувания има 3 победи, а само при победата над Турция успя да не допусне гол.

Сърбия имаше трудна визита в Норвегия, от която обаче си тръгна като победител. В Лигата на Нациите сега ще търси и своята първа победа, след като не успя да запише такава миналия месец. Интернет страницата на Ефбет е включила разнообразни пазари и за този двубой. Унгария записа някои добри победи напоследък, макар да не впечатли в евроквалификациите. Победи България преди дни, но този път очакваме да загуби от по-добрия отбор на Сърбия.

Прогнози от други типстъри

Над 2.5 гола@ 2.18
10/10
Двата отбора да отбележат@ 2.00
10/10
Сърбия да бие@ 1.87
10/10
1, гол/гол, над 2.5 гола