Словакия - Русия

World Cup - Qualification Europe
Завършил2 : 1

Прогнози с анализи

Във вторник от 21:45 е и световната квалификация Словакия – Русия. В следващите редове е обоснованата ни прогноза за мача, докато в Bwin са пуснати различни залози за двубоя.

Представянето на Словакия

С доза късмет Словакия се класира на европейското първенство. Направи го след финален плейоф срещу Северна Ирландия. Спечели го след последвали продължения и 120 минути игра с 2:1 като гост. Въпреки това не се представя много добре напоследък. В Лигата на Нациите завърши последен в своята група и постигна само една победа в шест мача. Тя бе с 1:0 у дома над Шотландия. Това е единствената победа на отбора в редовното време в последните му 10 мача. Сегашните световни квалификации не ги започна добре. Тръгна с 0:0 като гост на Кипър, а в събота се издъни у дома срещу Малта. Изоставаше с 0:2 на полувремето, но стигна поне до равенство 2:2.

Представянето на Русия

Русия също се класира за европейското, но го направи по-лесно от своя противник. Остана втори в своята група, в която отстъпи само на Белгия. В Лигата на Нациите след това не впечатли особено и остана пак на второто място, но този път зад Унгария. Иначе сегашните световни квалификации ги почна добре. Не допусна изненада на старта срещу Малта и спечели с 3:1 като гост. Последва домакинство на Словения, в което също се поздрави с успех и спечели с 2:1. 9 от последните 10 мача като гост на Русия са били с над 2.5 гола.

Словакия не започва обещаващо тези квалификации. Успя някак си да се промъкне на европейското първенство, но сега, ако отново не спечели, може отрано да намали драстично шансовете си за участие на световно. На уебсайта на Winbet могат да се прегледат различните залози за мача. Русия спечели първите си два мача в групата, а при нов успех тук ще даде ранна заявка за класиране на световното. Смятаме, че руснаците са по-добрият отбор към момента и прогнозата ни ще бъде за нова тяхна победа.

Прогнози от други типстъри

Русия да бие@ 1.95
10/10
2