Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Промоции “Happy friday” и “Сряда х2” от 1xbet

Видяно 44 пъти
промоции от 1хбет

1хбет е един от букмейкърите, които предлагат най-интригуващи оферти на своите клиенти. Заедно със стандартния стартов бонус, фирмата е помислила как да стимулира редовната игра на потребителите си. Част от тази кампания са промоциите „Щастлив петък“ и „Сряда х 2“. Освен допълнителна възможност за печалба, те предлагат вълнуваща схема за игра, за която ще ви разкажем повече в този текст.

Посетете 1xBET


Щастлив петък

оферта щастлив петък в 1xbet

Промоцията „Щастлив петък“ е чудесна оферта, чрез която да отбележите началото на уикенда. От нея могат да се възползват всички регистрирани клиенти на 1xbet. Има само три условия, на които трябва да отговаряте, за да се включите в кампанията:

 • Да сте попълнили личните си данни в менюто „Личен профил“, което ще откриете в горния десен ъгъл на сайта. Повече за тази бърза процедура може да прочетете в текста ни за стартовия бонус на компанията.
 • Да захраните сметката си в периода между 00.00 ч. и 23.59 ч. в петък.
 • Да не сте правили тегления непосредствено преди депозирането на пари.

Какво представлява промоцията?
В рамките на тази бонус оферта 1хбет ще ви предостави поощрение в размер на 100% от депозираните в петък средства. Да предположим, че в петък инвестирате в баланса си 20 лв. Букмейкърът ще добави към Бонус сметката ви още толкова. Минималната сума, с която ще активирате промоцията, е 2 лв. (или еквивалент в друга валута). Горният таван на поощрението пък е 100 Евро. Това значи, че дори да депозирате повече от 100 Евро в петък, бонусът ви няма да надвиши тази сума.

Условия:

Както всяка промоция, тази също има определени условия, които трябва да изпълните. Предлагаме да видите по-важните от тях:

 • Трябва да разиграете бонуса в срок от 24 часа след получаването му. В противен случай той ще бъде анулиран.
 • През този период трябва да превъртите в акумулаторни залози средства, равняващи се на три пъти размера на получения бонус.
 • Правите колонки, с които играете, трябва да съдържат минимум три селекции.
 • Най-малко три от събитията в акумулатора трябва да са с коефициент поне 1.40.
 • За да се зачете за превъртян бонусът ви, събитията, с които играете, трябва да са уредени в рамките на денонощието след получаване на промоцията.

Сряда х 2

1xbet оферта сряда х 2

Офертата „Сряда х 2“ е допълнение към вълнуващата промоция „Щастлив петък“.

 • От това предложение могат да се възползват само играчите, които са се включили в петъчното разиграване през миналата седмица.
 • За да получите бонуса, е необходимо да не сте теглили пари от сметката си в периода между петък и сряда.
 • Не трябва да имате активирани други бонуси към датата на офертата.

Стъпки за получаване на бонуса
След като сте се възползвали от „Щастлив петък“ през предходната седмица, в понеделник и вторник трябва да направите по пет залога на предпочитани спортни събития. Техният коефициент не трябва да е по-нисък от 1.40. Общата сума на 10-те ви прогнози трябва да е равна или по-голяма от тази на бонуса, който сте получили в петък. Ако, да речем, „Щастлив петък“ ви е донесъл 20 лв. поощрение, в понеделник и вторник задължително трябва да направите по пет залога, като инвестираните в тях средства трябва да са поне 20 лв. Няма значение на каква стойност е всяка от прогнозите, нужно е да са по пет всеки ден и крайният им сбор да отговаря на условията.

Последната стъпка към „Сряда х 2“ е да направите депозит към сметката си в сряда. Букмейкърът ще ви зарадва с поощрение, равняващо се на 100% от инвестираните средства, но е важно да знаете, че и тук нетната стойност на бонуса не може да надвишава 100 Евро.

Условия за разиграване
За да може да теглите от бонус средствата си, трябва да изпълните условията по превъртане на поощрението. За целта то трябва да бъде разиграно в акумулаторни залози в срок от 24 часа след получаването му. Необходимо е всяка права колонка да включва минимум три спортни събития. Друго условие е, че поне три от селекциите във фиша ви трябва да са с коефициент минимум 1.40.

Имайте предвид, че за да се счита бонусът ви за превъртян, не е достатъчно само да сте поставили залозите си в рамките на следващото денонощие. Нужно е и събитията, за които сте играли, да са приключили в този срок. Всички предположения, с които сте участвали по разиграването, трябва да бъдат уредени.

Не забравяйте също, че дадено домакинство или група потребители, играещи от един и същи IP адрес, имат право само на един бонус. Ако 1xbet засече злоупотреби, компанията може да блокира сметката ви изцяло.


Как да извлечете максимума от офертите?

Офертите „Щастлив петък“ и „Сряда х 2“ са страхотен вариант на комбинирана промоция. Няма как да не отбележим, че 1хBet наистина са се постарали да събудят у своите клиенти интерес към редовна игра. Промоциите предлагат сравнително либерални условия за разиграване и поощренията със сигурност могат да ви донесат екстра печалби.

„Щастлив петък“ и „Сряда х 2“ са чудесни промоции, независимо дали ги ползвате редовно или ще опитате късмета си с тях само веднъж. Все пак имаме за вас един ценен съвет, който ще ви помогне да извлечете максимума от двата бонуса. Може би вече се досещате сами, но би било по-практично, ако в петък зареждате по-малко средства в сметката си, отколкото в сряда. Да речем, че в петък заредите 10 лв., това ще бъде и минималната сума, която ще трябва да инвестирате в залози в понеделник и вторник. След като изпълните условието, може да захраните баланса си с повече средства и да се възползвате от удвояването им в „Сряда х 2“.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай