Мария Костадинова

Промяна на езика в сайта на Winbet

промяна на език в сайта на Winbet

Winbet е един от най-предпочитаните букмейкъри за казино игри и спортни прогнози в България. Платформата за онлайн забавления добива все по-голяма популярност сред любителите на хазартната тръпка. Ако сте разглеждали сайта, със сигурност се забелязали, че той се отличава с оптималната си структура и функционалност. Едно от удобствата, които компанията предлага на своите клиенти, е възможността да заредят страницата на предпочитан език. В този текст ще ви покажем как да го направите.

Посетете Winbet

 

На какви езици е достъпен WINBET?

Уинбет започна дейността си с верига наземни казина, които са познати на българските клиенти от цяло десетилетие. Знаехте ли обаче, че компанията има наземни пунктове за игра и в други близки държави като Сърбия, Хърватия и Румъния? България обаче е държавата, в която букмейкърът избра да стартира своята онлайн дейност. В момента платформата набира клиенти на родния пазар и не се предлага на езици, различни от български и английски. Съвсем скоро обаче се очаква това да се промени и фирмата да обърне поглед към онлайн пазарите извън нашата страна.

 

Как да смените езика в Уинбет?

промяна на езика в сайта на Winbet
Смяна на език от language bar в сайта на Winbet

Подобно на останалите функции, които Уинбет предлага, смяната на езика също е лесно достъпна. Процедурата е една и съща когато сте влезли в профила си и когато не сте се логнали. За целта трябва да насочите вниманието си към горната част на страницата. Става въпрос за зеления борд, който се намира над основната лента за навигация. Ако в момента страницата ви излиза на български, в десния горен ъгъл ще видите иконка BG. До нея ще намерите стрелкичка, сочеща надолу. Когато я натиснете, пред вас ще се появи падащо меню, в което на следващата позиция ще бъде поставена втората ви опция – EN (английски език). За да смените двете възможности, трябва просто да маркирате EN или BG. Сайтът ще бъде преведен на съответния език, без това да наруши функционалността му. Всички опции, които са достъпни на единия език, са налични за игра и при другия.

Независимо дали искате да изпробвате познанията си по английски или да покажете страхотните предложения на Уинбет на някой чужденец, няма да ви е трудно да смените езика на страницата.

Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 22 януари 2018, последна промяна на 09 октомври 2019
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X