BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Промяна на залог в 1xbet

Видяно 56 пъти
редакция на фиш в 1хбет

Случвало ли ви се е да поставите залог, но след това да размислите за прогнозата си? Единственото, което ви се иска в този момент, е да промените талона си. А сайтът за спортни залози 1хbet ви дава тази възможност и в следващите редове ще ви покажем как става редакцията на фиш.

Посетете 1xBET


За кои залози е достъпна редакцията?

Преценката дали функцията за редакция ще е достъпна за даден залог е изцяло в ръцете на 1хБет. По принцип опцията се предлага само за единични и акумулаторни залози. Валидна е за повечето дивизии във всички видове спорт.

По правило, ако фишът ви подлежи на продажба, той ще може да бъде редактиран. Това важи както за прогнозите преди старта на даден двубой, така и за събития на живо.

Като ориентир можем да ви кажем, че колкото по-популярно е дадено събитие, толкова по-вероятно ще е да имате възможност за промяна на прогнозата.

Важно е да знаете още, че няма да може да промените фиша си, ако той е бил застрахован или частично продаден.


Как да промените прогнозата си?

фиш в сайта на 1хбетНяма да ви е трудно да редактирате своите талоните. След като поставите прогноза, в дясната част на сайта ще забележите две полета – „Фиш“ и „Моите залози“. Когато отворите второто, пред вас ще се появят всички активни прогнози.

Ако към залога ви се предлага опцията за промяна, ще видите жълтата икона, която сме оградили на снимката вляво. Също така ще забележите, че бутонът за продажба на фиш е активен.

За да въведете новите си предположения, трябва просто да натиснете жълтата икона. Тя ще разтвори фиша ви и ще може да въведете допълненията си в него.

Коя част от фиша си може да редактирате?

промяна на фиш в 1xbet
Как да редактирате своя фиш в 1xbet

Започваме с уточнението, че редакцията няма да ви позволи да оттеглите безплатно фиша си. Въпреки това 1xBet са предоставили чудесни възможности за промени.

Да добавите събитие
Чрез тази функция може да добавите ново събитие във фиша си. Процедурата е същата като при стандартното поставяне на залог. Нужно е само да изберете коефициента на желаното предположение и селекцията ще се появи в отворения за редакция фиш. От падащо меню ще може да укажете на системата в каква корелация желаете да поставите събитията си. Първата добра новина е, че този тип промени се извършват безплатно. Другото, с което ще ви зарадваме е, че коефициентите на селекциите в оригиналния вариант на фиша ще се запазят, дори след като добавите нови събития.

Да изключите събитие
1хБет ви предоставя възможност да изключите от талона си събитие, за което вече сте заложили. Това става съвсем лесно, като натиснете кръстчето в горния десен ъгъл на самото събитие. Имайте предвид, че тази услуга се заплаща. Таксата не е фиксирана, а зависи от сумата на залога ви и от коефициента, с който сте играли. Тя се равнява на парите, които биха ви удържали, ако затворите залога си преждевременно – опция, която в 1хБет е позната като „Продажба на фиш“.

Важното е случая е, че преди да потвърдите решението си, системата ще изчисли колко ще ви струва дадената промяна. Добре е да знаете, че когато вадите или заменяте селекции, техните коефициенти ще се преизчислят към стойностите, валидни към момента, в който правите промяната.

Да промените сумата
Имате възможност да промените сумата, с която сте играли. Това става от знака за „Настройки“ до полето „Сума на залог“. Щом натиснете бутона, системата ще ви позволи да изберете колко пари да инвестирате. Важно е да знаете, че сумата може само да се покачва, но не и да се занижава.

Да промените прогнозата си
Опцията за редакция ще ви позволи и да смените прогнозата си за развръзката на дадено събитие. Имайте предвид, че тези промени могат да касаят само един и същ пазар. Да предположим, че – както е указано в примера по-горе – сме играли за Милан в мача им срещу Лудогорец. 1xBet ще ни позволи да променим мнението си и да заложим на Лудогорец, но това, разбира се, ще се случи срещу определена сума. Тя няма да се удържи от баланса в акаунта ни, а ще се отнеме от стойността на залога във фиша ни.

Тази промяна се извършва като обикновено залагане. Трябва просто да откриете селекцията, с която вече сте играли и да изберете коефициента на новото си предположение. Променената прогноза автоматично ще измести старата в талона ви.


Мнението ни за редакцията на фиш

Опцията за редакция на фиш е една от най-чудесните възможности, които 1хbet предлага. Букмейкърът се е погрижил за потребителите, които често сменят мнението си. В крайна сметка, важно е да сте доволни от играта си.
Тази функция е особено полезна, когато сте поставили акумулаторен залог и се случи нещо, което да промени прогнозата ви за развръзката на дадена селекция. Редакцията на фиша ще ви позволи да промените залога си, така че да избегнете загубите и да запазите шансовете си за печалба.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай