Пряко предаване от Efbet

предаване на живо в ефбет

Една от най-интересните услуги в сайта на Efbet се казва „Пряко предаване” или както е позната в други сайтове за залози „Livestream”. С нея всеки регистриран потребител може да гледа най-интересните спортни събития по интернет. Единственото, което е нужно, за да получите достъп до преките излъчвания на мачовете са поне 0.50 стотинки в сметката ви.

Желателно е клиентите на Efbet да имат бърз интернет, защото в противен случай живите излъчвания могат да накъсват, блокират или изчезват. Ако връзката ви е добра, то със сигурност няма да имате подобни проблеми. Но нека ви помогнем да стигнете по-бързо до преките предавания в платформата за онлайн залози на едноименния букмейкър Efbet.

Линк към предаване на живо

 

Как да активирам „Пряко предаване” в Efbet?

ефбет пряко предаване
Изглед от раздел „На живо“ в Efbet

За да активирате услугата „Пряко предаване” в букмейкърския сайт, е нужно да селектирате раздел „На живо” от главната страница, и да отидете в десния ъгъл, където ще се зареди прозорец към директните излъчвания на мачовете (виж снимката). От падащото меню може да избирате кое спортно събитие да гледате в реално време. За да стане това обаче припомняме, че трябва да имате най-малко 0.50 стотинки във вашата виртуална сметка.

Системата ще предложи само наличните събития за деня. Предлагат се разнообразни спортове от Европа и други части на света. Имате възможност да промените размера на екрана, на който се излъчват събитията, като преливате от по-малък към по-голям и обратното. Това, което получавате е видео връзка със звук и всичко необходимо за едно пряко излъчване.

 

Какви спортни събития се предлагат за пряко излъчване?

Преките предавания важат за различни спортове. Главната идея е да се проследят най-интересните двубои от различни шампионати, турнири и надпревари. В следващите редове ще напишем кои са най-често гледаните спортове в сайта на Ефбет, но това не означава, че в бъдеще време няма да се появят и допълнителни събития излъчвани пряко в сайта.

  • Футбол;
  • Баскетбол;
  • Тенис;
  • Волейбол;
  • Хокей на лед;
  • Тенис на маса;
  • Снукър;
  • Електронни спортове;

Това списъкът със събития, които ще гледате директно от букмейкърския сайт. Ако се появи някакво друго голямо спортно събитие, то не се съмнявайте, че ще бъде отразено. Това е една страхотна екстра, която би увеличила шансовете ви за печалба от спортните залагания.

 

Какво е нашето мнение за услугата Livestream?

Efbet като всеки голям букмейкър е поставил услугата „Пряко предаване” в сайта си. Това ви позволява да гледате интересните мачове в световен мащаб, без да се налага да имате сателит или кабелна телевизия. Достатъчно е да притежават компютър или мобилен телефон с интернет връзка и Ефбет регистрация за онлайн залози.

Символичната сума от 0.50 ст., която се изисква, е само начин да докажете, че сте клиент на хазартната компания. В общи линии ни приветстваме възможността да гледаме спортните събития директно и можем да напишем само позитивни неща за това решение на оператора.

Гледайте прякото предаване

Пряко предаване от Efbet
Рейтинг 3.7 от 19 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *