Пряко предаване от Efbet

предаване на живо в ефбет

Една от най-интересните услуги в сайта на Efbet се казва „Пряко предаване” или както е позната в други сайтове за залози „Livestream”. С нея всеки регистриран потребител може да гледа най-интересните спортни събития по интернет. Единственото, което е нужно, за да получите достъп до преките излъчвания на мачовете са поне 0.50 стотинки в сметката ви.

Желателно е клиентите на Efbet да имат бърз интернет, защото в противен случай живите излъчвания могат да накъсват, блокират или изчезват. Ако връзката ви е добра, то със сигурност няма да имате подобни проблеми. Но нека ви помогнем да стигнете по-бързо до преките предавания в платформата за онлайн залози на едноименния букмейкър Efbet.

Линк към предаване на живо

 

Как да активирам „Пряко предаване” в Efbet?

ефбет пряко предаване
Изглед от раздел „На живо“ в Efbet

За да активирате услугата „Пряко предаване” в букмейкърския сайт, е нужно да селектирате раздел „На живо” от главната страница, и да отидете в десния ъгъл, където ще се зареди прозорец към директните излъчвания на мачовете (виж снимката). От падащото меню може да избирате кое спортно събитие да гледате в реално време. За да стане това обаче припомняме, че трябва да имате най-малко 0.50 стотинки във вашата виртуална сметка.

Системата ще предложи само наличните събития за деня. Предлагат се разнообразни спортове от Европа и други части на света. Имате възможност да промените размера на екрана, на който се излъчват събитията, като преливате от по-малък към по-голям и обратното. Това, което получавате е видео връзка със звук и всичко необходимо за едно пряко излъчване.

 

Какви спортни събития се предлагат за пряко излъчване?

Преките предавания важат за различни спортове. Главната идея е да се проследят най-интересните двубои от различни шампионати, турнири и надпревари. В следващите редове ще напишем кои са най-често гледаните спортове в сайта на Ефбет, но това не означава, че в бъдеще време няма да се появят и допълнителни събития излъчвани пряко в сайта.

  • Футбол;
  • Баскетбол;
  • Тенис;
  • Волейбол;
  • Хокей на лед;
  • Тенис на маса;
  • Снукър;
  • Електронни спортове;

Това списъкът със събития, които ще гледате директно от букмейкърския сайт. Ако се появи някакво друго голямо спортно събитие, то не се съмнявайте, че ще бъде отразено. Това е една страхотна екстра, която би увеличила шансовете ви за печалба от спортните залагания.

 

Какво е нашето мнение за услугата Livestream?

Efbet като всеки голям букмейкър е поставил услугата „Пряко предаване” в сайта си. Това ви позволява да гледате интересните мачове в световен мащаб, без да се налага да имате сателит или кабелна телевизия. Достатъчно е да притежават компютър или мобилен телефон с интернет връзка и Ефбет регистрация за онлайн залози.

Символичната сума от 0.50 ст., която се изисква, е само начин да докажете, че сте клиент на хазартната компания. В общи линии ни приветстваме възможността да гледаме спортните събития директно и можем да напишем само позитивни неща за това решение на оператора.

Гледайте прякото предаване

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *