Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

ПСЖ и Unibet удължиха партньорството си

Видяно 54 пъти
psgiunibet

Английският букмейкър Unibet разшири партньорството си за спортни залагания с френския футболен клуб Пари Сен Жермен (ПСЖ) до края на сезон 2022/2023.

Букмейкърът, собственост на компанията Kindred, стана официален партньор на ПСЖ през 2018 г., след като подписа двугодишна сделка с отбора от френската Лига 1.

Според френския вестник „Екип“, Unibet се очаква да плати 3,5 милиона долара за двугодишното партньорство.

Чрез новото удължено споразумение Unibet и ПСЖ ще продължат да провеждат заедно кампании, включително рекламни такива във Франция и други държави, телевизионна реклама и инициативи, насърчавани от каналите и социалните медии на клуба. Подобно партньорство има и Winbet с някои от отборите в българското футболно първенство.

Говорейки за разширяването на сделката, генералният мениджър на Kindred Франс Матьо Дрида каза: „Радваме се да разширим партньорството си с ПСЖ и да го отведем до още по-широка аудитория по целия свят. От началото на миналия сезон участвахме в големи комуникационни кампании с футболните фенове, които се оказаха много успешни. Ние твърдо вярваме, че като разширим споразумението си с ПСЖ, можем да укрепим позициите си във Франция и да популяризираме марката Unibet в Европа и извън нея.“

Unibet има подобни партньорства за спортни залагания с множество спортни отбори, включително белгийския футболен отбор Клуб Брюж и хокейния отбор от САЩ Ню Джърси Девилс.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай