Ясен е и вторият полуфинал на Евро 2016

Ясен е и вторият полуфинал на евро 2016

Вторият полуфинален сблъсък от Евро 2016 вече е оформен и с оглед на двата тима, които ще се сблъскат в този мач, ни очаква поредното голямо зрелище. Германия и Франция ще трябва да определят единият финалист в мача на гигантите. Това ще е финал преди финала, това ще е сблъсъкът, който ще спре времето и ще привлече всички погледи върху себе си. Силата и дисциплината на Германия срещу домакина и красивата игра на Франция. Сблъсък на два гиганта. Това предстои на полуфинала, но нека видим и как тези два тима стигнаха до този мач.

Германия имаше много тежка задача с Италия на четвъртфиналите и макар да поведе първа в резултата, италианците изравниха малко по-късно и по този начин редовното време завърши с по един отбелязан гол и за двата състава. По този начин, победителят трябваше да се определи след изпълнения на дузпи. Редовните 5 изпълнения завършиха с по 3 пропуска от двата тима, а накрая след общо изпълнени по 9 дузпи от всеки тим, Германия спечели с 6-5 и се поздрави с успеха. Като, цяло мачът мина равностойно, като и двата тима имаха по 3 точни удара в очертанията на вратата, а общо положенията бяха 13 на 12 за немците. Германските играчи владееха и повече топката, но състава на Италия избяга повече километри от своите съперници. Германия не беше побеждавала Италия на голям футболен форум и след осем неуспеха, най-накрая немците имаха поводи за радост, а Италия си тръгва от Евро 2016, но с високо вдигната глава, понеже игра прекрасно.

Франция успя да се наложи над изненадата на това първенство Исландия. Французите попариха мечтите на исландците за нещо голямо, като поведоха с 4-0 още до почивката, а крайният резултат завърши 5-2 за Франция. Франция имаше надмощие в атаките, в точните удари и във владението на топката, като победата им бе напълно заслужена. Исландия, макар да получи 4 гола във вратата си за 45 минути, не се отказа и показа какво може през втората част, но двата гола, които отбеляза не бяха достатъчни. Франция е сред последните 4 тима на домашното Евро 2016 и ще се бори докрай за успеха на домашната сцена. Исландия заслужава поздравленията на всички, понеже отборът направи дебют на еврофинали, стигна до четвъртфинал и във всеки един мач показа, че мястото му на тези финали е напълно заслужено.

По този начин Германия и Франция преодоляха своите съперници. Германия имаше по-трудната задача и със сигурност ще е по-изтощена от Франция, но все пак това е Германия и не трябва да се очаква умора и слаба игра, за да ги победиш, понеже Германия винаги играят до края на пълни обороти. Франция е неуморима и ще гони нова победа, с която да зарадва феновете си. Очаква ни един сблъсък, който ще представи на всички фенове един истински спектакъл, изпълнен с много емоции и истински футбол, който несъмнено ще ни предложат Германия и Франция!

Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 04 юли 2016, последна промяна на 23 август 2016
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X