Успешни Стратегии в WINBET – Примери и Съвети

Съвети за стратегии в WINBET

Ако сте разгледали поне няколко игрални платформи, може би сте забелязали, че всеки отделен сайт предлага специфични функции и опции за залог. По-опитните потребители ще се съгласят, че за да бъде дадена стратегия успешна, тя трябва да е съобразена с условията, които конкретният букмейкър предлага. В следващите редове ще ви дадем реални примери за успешни стратегии в WINBET.


За WINBET

Едва ли има играч, който поне да не е чувал за българския букмейкър. Брандът Уин Бет е на пазара от 2015 г. и е собственост на компанията „Уин Бет Онлайн“ ЕООД. Тя разполага с лиценз от Държавната комисия по хазарта, издаден през 2017 г.

През последните години марката се утвърди като символ на качество и стана разпознаваема в българските хазартни среди. За това способства и фактът, че букмейкърът се стреми да подкрепя родния спорт, установявайки трайни спонсорски отношения с различни отбори.


Повече за самата платформа

Дори онези от вас, които не са опитвали игралната платформа, сигурно познават марката заради многобройните наземни казина в страната. Трябва да отбележим, че онлайн казиното на WINBET по нищо не отстъпва на най-реномираните игрални салони, които може да посетите.

Спортната секция в платформата също ще впечатли и най-капризните от вас. Причината е, че тя предоставя на своите потребители всички ключови фактори за успешна игра:

  • Разнообразие от спортове
  • Изгодни коефициенти
  • Секция На Живо
  • Интерактивна схема за In-Play събитията
  • Виртуални Спортове
  • Атрактивни бонуси

Още на пръв поглед ще забележите, че сайтът по нищо не отстъпва на платформата на Efbet, които са компания с дългогодишен опит и първият лицензиран онлайн букмейкър в страната. Ако условията там не ви харесват, може би е време да изпробвате късмета си в WINBET.

В портфолиото на компанията ви очакват близо 35 вида спорт, много от които предлагат и събития на живо.


WINBET – Реални Примери за Успешни Стратегии

Бързаме да учочним, че в сайта на компанията ви очаква опцията Winbet Бет ментор – функция, предвидена за онези от вас, които не желаят да влагат твърде много усилия в поставянето на спортни залози. Екипът ни обаче е наясно, че по-опитните играчи вече имат изградени и изпитани стратегии, с които постигат успехите си. Най-вероятно имате предпочитания и за това къде да прилагате различните си тактики за игра. За по-неопитните от вас обаче ще бъде много полезно да научите кои печеливши стратегии в WINBET може да приложите.

Залози на нестандартни спортове

Както споменахме, портфолиото с дисциплини на WINBET е наистина впечатляващо. За разлика от Palms Bet, например, тук имате възможност да играете за по-нестандартни спортове като плаване, песапало, бадминтон, крос-кънтри и пр. Съветваме ви да използвате именно това предимство на платформата.

Изберете си даден спорт и отделете достатъчно време, за да проучите щателно правилата му. Информирайте се за случващото се в съответната дисциплина и успехът ви е почти сигурен. Добра идея е да поставите прогнозите си на по-непопулярна дисциплина, защото макар и да не предлага изобилие от пазари, коефициентите винаги са доста изгодни.


Стратегии с комбинации от WINBET

Пазари за Комбиназии в WINBET

Няма съмнение, че Комбинираните прогнози на Winbet са една от най-изгодните опции за залог. Ще ги откриете към останалите пазари за дадена среща. По същество, те представляват комбинирана прогноза, която се отнася до две или повече събития от един и същи мач. Нека вземем за пример футболните двубои. Комбинираните залози ще ви позволят да поставите в акумулатор някои от пазарите за дадена среща като:

  • Краен резултат & И двата отбора да отбележат
  • Брой голове & И двата отбора да отбележат
  • Краен резултат & Общ брой голове
  • Първо полувреме / Краен Резултат и Общ брой голове

Това са само някои от възможностите. Разбира се, ще забележите коефициентите, които се предлагат за тези комбинации, са по-ниски от резултата, който бихте получили ако умножите механично стойностите за всеки пазар поотделно. Въпреки това, комбинираните залози са доста изгодни и не са за подценяване. Ако сте запознат с досегашното представяне на двамата опоненти в дадена среща, тук може да реализирате сериозни печалби.


Използвайте WINBET Кеш Аут

Разбира се, най-добрият помощник на потребителите, които обичат залозите на живо, е опцията за Cash Out. В сайта на компанията тя се предлага за доволен брой срещи. Най-хубавото тук е, че стойностите, които се предлагат за ранното затваряне на залога, са повече от разумни. Това важи както за случаите, в които сте на път да познаете развръзката, така и за прогнозите, които вървят към провал.

Друга добра новина е, че опцията Cash Out е достъпна и за комбинираните залози, които споменахме по-горе. Това означава, че ако поставяте внимателно прогнозите си, сайтът на WINBET ще ви дава шанс да прибирате приятни печалби, още преди края на срещата, за която сте играли.


Успешна стратегия за WINBET Super HOT Залози

Наред с останалите щедри WINBET бонуси, в сайта на компанията ще откриете и офертата Super HOT Залози. В рамките на тази промоция всеки понеделник, сряда и петък букмейкърът предлага на своите клиенти по три специално подбрани селекции с много завишени коефициенти.

Тази опция е изключително подходяща за онези от вас, които искат да разнообразят играта си. Ако не сте твърд фен на конкретен спорт, но умеете да разчитате статистиките и да правите бързи проучвания, Super HOT Залозите могат да ви донесат завидни печалби и то три пъти седмично.

Достатъчно е да направите малко по-задълбочена справка за противниците в срещите, които WINBET са подбрали за своите Super HOT Залози в конкретния ден. Ако сте готови да инвестирате от времето си, ще може да се поздравите с добри приходи, защото коефициентите, предлагани в рамките на тази оферта, са наистина доста по-високи от тези, които ще намерите в конкурентните платформи за игра.

Добре е, все пак, вземете под внимание, че селекциите в тази промоция могат да се играят само сингъл и за тях не се предлага функцията Cash Out. Максималният залог, който може да поставите на всяка от тях, е 20 лв.


Стратегия за събития на живо

Интерактивна схема На Живо в WINBET

Секцията със залози на живо в WINBET е една от най-добрите на българския пазар. Ежедневно тук се следят редица събития, а пазарите, които се предлагат, са повече от атрактивни.

Ако сте си изградили собствена тактика за In-Play залози, платформата на WINBET е удачно място да я реализирате. Причината е, че коефициентите на живо са изгодни, а платформата е достатъчно мощна, за да издържи на засиления трафик. С други думи, рядко ще се натъкнете на задълго блокирани пазари или сгрешени коефициенти. Това важи с пълна сила и за добре разработеното WINBET приложение за телефони и таблети.

Освен това няма как да не споменем подробната интерактивна схема, която ще ви държи в течение за случващото се в срещите, на които сте заложили. За съжаление, поне засега WINBET не предлагат пряко предаване, но и информативните анимации ще са ви си от сериозна помощ.


Стратегия за еСпортове

Секцията с електронни спортове на WINBET е една от най-богатите, предлагани в България. Букмейкърът се е постарал да развие бизнеса си в тази насока, а както опитните играчи знаят, електронните спортове са новото поприще за успешни стратегии.

За разлика от други конкурентни сайтове, този букмейкър следи всяко важно събитие от тази дисциплина. Налични са както дългосрочни прогнози, така и залози за конкретни срещи. Може би се чудите защо споменаваме електронните спортове като специфична стратегия за печалба. Причината е, че коефициентите тук са необичайно високи и понякога могат да се сравняват дори със стойностите, достъпни при виртуалните спортове. Съществената разлика тук е, че еСпортовете са реални дисциплини и ако ги следите отблизо, ще може да уловите тънкостите на този тип залози. Възползвайте се от тази стратегия!


В заключение

Дори да сте лоялен играч на някой друг букмейкър, струва си да си направите регистрация в WINBET, защото сме сигурни, че тя ще ви впечатли и ще поискате да ѝ дадете шанс. Независимо дали сте от рисковите играчи, които разчитат на късмета си, или от хората, които внимателно обмислят всеки свои залог, в сайта на компанията ще откриете опция, която да ви подхожда. Ако дадете шанс на някой от примерите ни, сме сигурни, че може да се забавлявате много и да печелите.

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай