Резултати на живо и на приключили мачове в Бет365

Бет365 ви дава възможност да залагате на най-различни спортни събития. Наборът от селекции и пазари е наистина богат. Не само това обаче прави букмейкърът предпочитано място за игра. Заедно с голямото разнообразие, потребителите на сайта имат достъп до различни услуги, които усъвършенстват прогнозите им и подобряват общото изживяване от залаганията. Една от тях е опцията да правите справка в резултатите от различни срещи. В следващите редове ще ви разкажем малко повече за това.

Вижте резултатите на живо

 

Резултати на живо в Бет365

Сайтът на Bet365 ви позволява да следите в реално време резултатите от всички събития, които се провеждат в момента и се следят на живо. Щом се логнете в профила си, превъртете страницата, докато достигнете до менютата в най-долния ѝ ъгъл. Там ще видите раздел „Спортни резултати“, при който може да избирате от две възможности – „Резултати на живо“ и „Резултати“. Маркирайте първата опция и пред вас ще излезе страница, в която са изброени всички видове спорт, от които в момента се предлагат събития „На Живо“. Може да избирате от раздели като Футбол, Баскетбол, Хокей на лед, Тенис, Хандбал, Флорбол, Ръгби, Банди, Американски футбол, Тенис на маса, Дартс, Волейбол, Футзал и Бадминтон. Събитията във всеки от тях са организирани по региони и първенства, за да може да прецизирате търсенето си, ако се налага.

Нека разгледаме по-отблизо резултатите на живо в сектор „Футбол“. Ако не посочите конкретна държава, вдясно от вас ще видите всички срещи, които се провеждат в конкретния момент. За да се ориентирате по-лесно, букмейкърът е извел на челно място пояснение за отборите, които се противопоставят на терена, както и дивизията, в която участват. Виждате още кога е започнал мачът, какъв е резултатът и дали има присъдени съдийски картони. Срещу всяка от срещите имате панел с доста полезни опции:

  • Статистики – Имате възможност да видите актуалните статистики от конкретното първенство.
  • Класиране – В тази графа ще откриете подробности около актуалното класиране на отборите в избраната от вас дивизия.
  • Статистика от мача – ви позволява да видите статистическите данни само от дадената среща.
  • Head to Head е визуален анализ на представянето на двата отбора. В него са извлечени по-важните показатели и данни от срещата.
  • Стартови състави е графата, в която може да проверите на кои титуляри са заложили селекционерите на двата отбора в мача.
  • Детайли от мача – е секция, в която ще откриете подробности за всички любопитни моменти в мача. Тук ще бъдат отбелязани всички съдийски картони, ако има отсъдени такива, смените в титулярния състав и головете в срещата.
  • Добави към избрани мачове – е функция, която може да използвате за по-интересните срещи или за двбоите, за които сте заложили. Чрез нея ще добавите мача в панел, до който е осигурен бърз достъп.
  • Скрий мача пък ви дава възможност да скриете от списъка с мачовете срещите, които не намирате за особено вълнуващи.
  • Разгледайте секцията с резултати на живо в Бет365 и ще се убедите, че тя може да стане важна част от играта ви. Възможността да следите резултатите в реално време чувствително подобрява преживяването на сайта и ще обогати играта ви.

 

Резултати от отминали срещи

Ако сте привърженици на точните справки, Бет365 ви предлага още един начин, по който да систематизирате резултатите от приключилите срещи. От раздела „Спортни резултати“ в долния край на сайта изберете „Резултати“. Линкът ще ви изведе до търсачка, в която ще може прецизно да филтрирате търсенето си. От падащо меню ще трябва да посочите спорта, от който се интересувате.

За разлика от секцията „Резултати на живо“, тук са налични справки за всички типове спорт, които се предлагат за игра в платформата на букмейкъра. Може да търсите в архива на срещите от последните 24 и 48 часа или да посочите конкретен период. Системата ви предлага да сортирате резултатите по четири различни критерия – Мачове, На Живо, Отбори и Други. Друга полезна опция, след като сте избрали типа спорт, е да посочите конкретната дивизия, която ви вълнува.

За улеснение в долната част на търсачката има изведени директни линкове към най-любопитните събития от последните 48 часа. Щом стигнете до срещата, за която искате да направите справка, ще видите кой е отбелязал победа, какъв е бил точният резултат и какви са били коефициентите.

 

Защо да следите резултатите?

Справката в резултатите е полезна опция и би било добре да я правите редовно. Първият безспорен плюс е, че ако следите резултатите на живо, ще се почувствате като част от играта. Ще бъдете на терена, заедно с любимите си отбори или играчи. Динамичната секция в реално време позволява да следите повече от едно събитие, което е от голямо значение, ако играете с множествени залози. Втората опция да следите резултатите е да хвърляте по едно око на архивите с проведените срещи. Това ще ви направи истински експерти в областта, в която обичате да правите прогнози. Ако сте информирани, ще може сами да изготвите своя лична статистика, с помощта на която да си създадете стратегия за залозите. В крайна сметка, ако се възползвате от възможностите, които ви дава Бет365, ще може да реализирате печалби.

Резултати на живо и на приключили мачове в Бет365
Рейтинг 3.9 от 12 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *