Петър Борисов

За втора поредна година Залцбург е пред отпадане от хърватски шампион

Видяно 9 пъти
Шампионска Лига

Шампионска Лига
Мачът реванш между Риека и Залцбург също започва тази сряда от 21:45.

Положението при Риека

Хърватският шампион продължава с добрите си изяви от миналия сезон. След като за първи път триумфира с титлата, сега е близо и до първи плейоф за влизане в групите на шампионската лига. Риека постигна добър турнирен резултат в Австрия. Там се оттеглиха с гол преднина на почивката, а през втората част допуснаха само един гол. По принцип играят и доста силно като домакин и ще разчитат много и на този фактор. В последните години дръпнаха доста и не случайно нарушиха доминантството на Динамо Загреб в Хърватска. С общ резултат 7:1 във втори кръг отстраниха ТНС за да стигнат до тук.

При Залцбург

Австрийският хегемон в последните години е на прага на нов неуспешен опит да стигне до групите на турнира. Сегашната ситуация много напомня на тази от миналата година, когато бяха спрени от друг хърватски шампион – Динамо Загреб. Тогава в плейофа двата мача завършиха 1:1, но Динамо продължи след продължения. В Австрия Залцбург определено доминира в последните години, но мечтата в Европа продължава да е неосъществима, а тя е именно влизането в групите.

Риека има всички шансове да стигне до плейоф за влизане в групите още от първия си опит, докато Залцбург е близо до това да не успее след пореден такъв. Домакините според нас няма да загубят срещата, а Залцбург най-много да стигне до равенство тук. Вариантът с продължения също е доста възможен според нас.

Прогноза: Х топка

Коефициент: 3.20Коефициент: 3.38Коефициент: 3.40
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай